Vraag een gratis offerte

Ramen, deuren & luiken

De voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje

Heb je thuis nog traditionele houten kozijnen? Of ben je op zoek naar kozijnen voor je nieuwbouwwoning? Dan zijn kunststof kozijnen in elk geval het overwegen waard. Hieronder zetten we alvast de belangrijkste voordelen van kunststof kozijnen van Deceuninck op een rijtje. Je zult snel merken dat kunststof de juiste keuze is!

Topkwaliteit met energierendement

Wil je gaan voor topkwaliteit, dan mag je de kunststof kozijnen van Deceuninck niet over het hoofd zien. Deceuninck kozijnen gaan namelijk niet alleen levenslang mee, ze zijn ook een perfecte aanvulling op je isolatie en kunnen de kosten van je energieverbruik met 20% doen dalen. Dat scheelt uiteraard heel wat op je energiefactuur.

Absolute onderhoudsvriendelijkheid

Voor de lange levensduur van kunststof kozijnen hoef je trouwens helemaal geen intensief onderhoud te plegen: je hoeft ze maar af en toe schoon te maken en al helemaal niet te schilderen. Ze zijn bovendien perfect bestand tegen alle weersomstandigheden en hoeven dus niet bewerkt of hersteld te worden. Jij hoeft enkel te genieten van je stijlvolle kozijnen.

Compatibel met elke woonstijl

Gevels en woonstijlen heb je in heel wat soorten. Is je gevel strak en modernistisch? Of toch eerder rustiek? In het aanbod van Deceuninck vind je kunststof kozijnen voor elk type woning, zodat je kozijnen en je gevel steeds een mooi en harmonieus geheel vormen. Ook met de kleur kan je trouwens heel wat richtingen uit. Dankzij kunststof is het perfect mogelijk om de kleur van je kozijnen aan je persoonlijke smaak aan te passen.

Deceuninck: je partner voor kunststof kozijnen

Ben je overtuigd van de voordelen van kunststof kozijnen? Dan doet Deceuninck er nog een schepje bovenop! Wat dacht je bijvoorbeeld van een foutloze levering, verzorgde en correcte montage en perfecte serviceVraag snel een offerte aan of bestel een gratis brochure!