Tuintoepassingen

De vele voordelen van kunststof terrasplanken

Ben je van plan om je droomterras aan te leggen? Wil je de natuurlijke look van hout, maar niet de nadelen? Goed nieuws dan: Twinson-terrasplanken combineren het uiterlijk van hout met alle voordelen van kunststof terrasplanken. En dat zijn er heel wat!

Mooi én milieuvriendelijk

Toegegeven, hout – en zeker tropisch hardhout zoals bankirai of teak – oogt heel mooi. Maar milieuvriendelijk kan je tropisch hout moeilijk noemen. Deze houtsoorten worden namelijk gekapt in bedreigde regenwouden. Gelukkig biedt Deceuninck met Twinson een fantastisch milieuvriendelijk alternatief. Deze terrasplanken bestaan namelijk uit een unieke combinatie van kunststof  en ecologisch PEFC-gecertificeerd hout. Honderd procent recyclebaar materiaal!

Lange levensduur

Behalve mooi moet een terras natuurlijk ook duurzaam zijn. Wees gerust: de kunststof terrasplanken van Twinson zijn dat! In tegenstelling tot bij natuurhout zijn schimmelvorming en verrotting helemaal uitgesloten. Je kunt dus rustig slapen: je terras zal zijn fraaie uitzicht jarenlang blijven behouden.

Kunststof terrasplanken: goed nieuws voor je voeten

Een terras, daarvan geniet je met het hele gezin. Voor kinderen is het dé plek om te spelen in de zon. Geen paniek: met de terrasplanken van Twinson bestaat er geen kans op splinters. Ook over valpartijen hoef je je geen zorgen te maken, want het materiaal is slipresistent, ook als het nat is. Loop je op een luie zondagmorgen graag op blote voeten over je terras? Dat kan: Twinson-terrasplanken voelen aangenaam en zacht aan.

Makkelijk te plaatsen

Ook al ben je geen ervaren klusser, met het juiste gereedschap bij de hand is je Twinson-terras in een wip klaar. Wil je je terras extra snel plaatsen? Kies dan voor de brede versie van de Twinson-terrasplanken.

Weinig onderhoud

Bestaat er een vervelender klusje dan jaarlijks je terras oliën? In tegenstelling tot houten terrassen, hoef je een Twinson-terras niet te behandelen met olie. Het vraagt weinig tot geen onderhoud. Extra tijd dus om zalig te genieten.
Overtuigd van de voordelen van kunststof terrasplanken? Of wil je meer informatie? We helpen je graag. Kom dus gerust eens langs of vraag een gratis brochure aan!