Dak & gevel

Waarom kiezen voor kunststof gevelbekleding?

Kunststof gevelbekleding is zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten stijlvol, duurzaam én gemakkelijk te onderhouden. Je gevel heeft er nog nooit zo knap uitgezien!

De eigenschappen van kunststof gevelbekleding op een rijtje

Kunststof gevelbekleding is de perfecte afwerkingslaag voor je geïsoleerde gevel. In een geïsoleerde woning moet je minder verwarmen in de winter en blijft je woning lekker koel in de zomer. Dat heeft dan weer zo zijn gevolgen voor je energiefactuur en je C02-uitstoot. Bovendien is kunststof gevelbekledingbeschikbaar in allerlei stijlvolle kleuren en designs. Je buren zullen hun ogen niet geloven met je nieuwe kunststof gevelbekleding!

Waar kunststof gevelbekleding kopen?

Bij Deceuninck zit je altijd goed. Als specialist in kunststof heeft Deceuninck jaren ervaring. Onze Zendow-raamprofielen bijvoorbeeld genieten faam in binnen- en buitenland! En met de Twinson-technologie ontwikkelde Deceuninck haar eigen houtcomposiet dat ideaal is als terras- of gevelbekleding. Daarnaast bieden wij ook rolluiken, interieurtoepassingen, dakrandoversteken en deuren.

De kunststof gevelbekleding van Deceuninck is harmonieus afgestemd op alle mogelijke decors en stijlen. Je hebt de keuze uit tal van kleuren die naadloos passen bij de Zendow-ramen en dakrandbekleding.

Voordelen van kunststof gevelbekleding

Om je helemaal over de streep te halen, overlopen we nog even de voornaamste voordelen van onze kunststof gevelbekleding.

  • Grote keuze, zowel qua design, kleur als afwerking
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: 100 procent recyclebaar en geschikt voor lage-energiewoningen en houtskeletbouw
  • Eenvoudige montage: horizontaal of verticaal
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Makkelijk te bewerken

Deceuninck is een voortrekker op het gebied van kunststof. Profiteer van onze expertise en bestel snel je kunststof gevelbekleding!