Ramen & deuren

Waarom je beter kunststof rolluiken kunt kopen

Plannen om rolluiken te kopen? Niet te lang twijfelen, want rolluiken zijn hun investering meer dan waard. Zo houden ze niet alleen het licht buiten, maar ook de koude en het straatlawaai. Kunststof rolluiken bieden boven een groot gebruiks- en onderhoudscomfort. En er zijn nog andere voordelen!

Kunststof rolluiken verbeteren de isolatie van je woning

Kunststof rolluiken bieden je woning bescherming tegen alle ongemakken van buitenaf. Tegen de koude temperaturen in de winter en tegen de hitte in de zomer. Bovendien bevorderen rolluiken ook de akoestiek van je woning. Zo maak je op een elegante manier komaf met storende buitengeluiden.

Rolluiken kopen, dat is jezelf beschermen tegen inbrekers

Het voordeel van rolluiken is dat ze niet alleen lawaai en onaangename temperaturen buitenhouden, maar ook ongewenste bezoekers. Een rolluik uit kunststof zal je niet zo simpel openbreken. Ook het raamwerk is met een rolluik beter beschermd. En last but not least: met een rolluik ben je ook de binnenkijkende voorbijgangers te snel af.

De Zendow#neo Protex kunststof rolluiken van Deceuninck

De Zendow#neo Protex kunststof rolluiken van Deceuninck passen perfect bij de Zendow#neo kunststof ramen en deuren en zijn een uitstekend alternatief voor klapluiken. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en gemakkelijk te bedienen. Of je nu kiest voor lint-, ketting- of motorbediening, of bediening op afstand.

Bovendien zijn ze compatibel met alle soorten ramen en deuren en alle materialen (aluminium, hout of kunststof).

Rolluiken van Deceuninck vergen weinig onderhoud

Niet onbelangrijk is dat je de woning uitrust met stevige en duurzame materialen. Daarvoor ben je bij Deceuninck aan het juiste adres. De Zendow#neo Protex rolluiken zijn gemakkelijk te onderhouden en gaan jaren mee.

Wil je een offerte voor kunststof rolluiken of luiken? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Bekijk alvast ook de brochure van de Protex rolluiken!