Vraag een gratis offerte

Installatiegids

Gratis zakboekje voor de vakman

De nieuwe editie van het ‘Zakboekje voor de vakman’ bevat alle technische informatie over elk van de beschikbare bouwprofielen van Deceuninck, net als hun plaatsings- en verwerkingsvoorschriften.

Het ‘Zakboekje voor de vakman’ werd opnieuw zo geconcipieerd dat het niet enkel een overzicht van alle kunststof-oplossingen voor binnen- en buitenschrijnwerk aanbiedt, maar bovenal als handig en compact werkinstrument kan fungeren voor de vakman. Het ringensysteem dat het mogelijk maakt de pagina’s binnen het boekje volledig om te vouwen, de handige profielindex achteraan en de volledig geüpdate technische affiches dragen hier zeker toe bij.

Verder werd de nieuwe editie onderverdeeld in volgende toepassingsgebieden: ‘Ramen & Deuren’, ‘Dak & Gevel’ en ‘Interieur’. Ook de rubrieken ‘Kwaliteit’, ‘Onderhoud’ en ‘Algemene richtlijnen’ komen opnieuw aan bod.

Kortom: de nieuwe editie is meer dan ooit een dankbaar en compact werkinstrument dat elke verkoper en installateur een commerciële meerwaarde biedt tijdens zijn contacten met de eindklant.

Vul uw gegevens in en u ontvangt een exemplaar van het “Zakboekje voor de vakman” per post.

(Optioneel)

Hoe kunnen we u verder nog van dienst zijn?

(Optioneel)