Vraag een gratis offerte

Actualiteit

Een moderne en tijdloze gevel met aluminium gevelbekleding

clock min. reading time

Een moderne en tijdloze gevel met aluminium gevelbekleding

 

 

Aluminium gevelbekleding is sterk, duurzaam en makkelijk te onderhouden. Je creëert bovendien een moderne look die perfect past bij de hedendaagse architectuur. Met extra isolatie is je woning ineens toekomstproof. De vlakke aluminiumprofielen van Deceuninck hebben een strakke voeg en zorgen voor een moderne look. Dit zowel in combinatie met kunststof als aluminium ramen.

 

 

Isolerend en onderhoudsvriendelijk

De nieuwe aluminium gevelbekleding Vlak 167 van Deceuninck is zowel voor nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten geschikt. Met extra isolatie verbeter je het isolatiepeil van je woning. Dankzij de strakke voeg krijgt je gevel een eigentijdse look.

De gevelbekleding heeft een hoogwaardige afwerking in poederlak. Hierdoor zijn de profielen onderhoudsvriendelijk en gaat je gevel jaren mee. De poedercoatings zijn bovendien weer- en UV-bestendig en extreem kleurvast.

De gevelbekleding bestaat uit vlakke profielen van 167 mm. De bekleding is licht van gewicht en heeft een geringe inbouwdiepte.

 

 

Tijdloze kleuren

Je kiest uit zestien verschillende kleuren uit het Aluroc-gamma: van zachte kleuren zoals steengrijs tot modern grafietzwart. Deze tijdloze kleuren passen uiteraard bij jouw aluminium ramen van Deceuninck. Maar ook als je voor pvc-ramen kiest, kan je de kleur van je ramen op je aluminium gevelbekleding afstemmen dankzij het Smart Colours-principe. Hierdoor kan je kunststof en aluminium probleemloos combineren.

 

 

Verticale of horizontale plaatsing

Je kan de aluminium profielen zowel horizontaal als verticaal laten plaatsen. Dankzij het tand- en groefsysteem geniet je van een snelle plaatsing. De onzichtbare bevestigingsclips zorgen voor een strakke voeg.

 

Doe inspiratie op

Download onze brochure over gevelbekleding.