Vraag een gratis offerte

Deceuninck en partners werken mee aan het nieuwe Belgische tv-programma Huis Gemaakt.

clock min. reading time

Hiervoor werkt Deceuninck samen met de Belgische Royal Partners Vandenbroucke, De Clerck en DW Construct. We wensen hen, en in het bijzonder ook onze Nederlandse partner MR Kozijnen, te bedanken voor hun medewerking en inspanningen. Samen met deze partners worden de woningen in het programma voorzien van Elegant en Decalu kozijnen en een Twinson terras.

De aflevering staat wekelijks in prime time gepland: op woensdagavond om 20u40 bij VTM en VTM GO (digitale zender).

Deceuninck en de 3 Belgische partners komen alvast aan bod in aflevering 3 en aflevering 10 (onder voorbehoud van wijzigingen).

Volg de verbouwavonturen op onze social media kanalen.

Veel kijkplezier!

Verbouw een huis en win een thuis. Die uitdaging gaan 9 jonge koppels aan in het nieuwe VTM-programma Huis Gemaakt. Dina Tersago laat hen hun beste verbouwskills bovenhalen om 3 leegstaande vastgoedparels op verschillende locaties in Vlaanderen compleet én duurzaam te verbouwen.  Eén koppel krijgt het gerenoveerde huis aan het einde van de rit ook echt cadeau. Welk duo uiteindelijk zijn intrek mag nemen, wordt mee bepaald door een jury van experten die de koppels coacht: interieurarchitect Gert Voorjans en ‘Aannemer van het Jaar’ Cerina Marchetta.

 

Lees meer over het programma

Teaser huis gemaakt

Configureer de kozijnen en deuren van je dromen.

Ben jij ook bezig met een verbouwavontuur? De Winspirator-tool geeft je de mogelijkheid om je woningstijl te kiezen en bijpassende kozijn- en deurprofielen te configureren. Kies uit verschillende materialen, types, openingsmogelijkheden en kleuren. Na de inspiratieronde krijg je de mogelijkheid om de info van je project aan te vullen met technische aspecten zoals aantallen, afmetingen en afwerkingen. Tot slot kan je jouw persoonlijk dossier rechtstreeks naar een verdeler in je buurt sturen. Zij staan klaar om je te helpen bij jouw project.

Direct van start? Surf naar winspirator.deceuninck.com en configureer vandaag nog de kozijnen en deuren van je dromen!