Vraag een gratis offerte

Ambassadeurs

Twinson terrassen topkwaliteit

clock min. reading time

Met de keuze voor Twinson-terrasplanken bieden we topkwaliteit.

Bij Golfclub De Palingbeek in Ieper besliste voorzitter Dirk Vermunicht recent om het horecagedeelte op te frissen met een nieuw terras. Hij koos voor de kwaliteiten uitstraling van de Twinson CharacterMassive-terrasplanken. Voor de installatie ervan vertrouwde hij op Preferred InstallerKevin Togher (Togher Terrassen).

Kevin legt uit hoe de installatie van het terras verliep: “Door het niveauverschil op meerdere plaatsen was de aanleg van het terras een stevige uitdaging. Om een optimale kwaliteit te bieden, gebruikten we het volledige Twinson gamma voor de onderstructuur.”

 

 

Belgisch topfabrikaat

Wat zijn voor Kevin de belangrijkste pluspunten van de Twinson-terrasplanken? “Ik sta volledig achter het duurzame en ecologische karakter van Twinson. Ook het feit dat we met producten kunnen werken die in België vervaardigd zijn, vind ik belangrijk. De kwaliteit is top, en mijn klanten – bijvoorbeeld uit de horeca – zijn zeer enthousiast over de natuurlijke look en slijtvastheid van de terrasplanken. En natuurlijk is ook het installatiegemak een belangrijk pluspunt.”

Efficiënte plaatsing

“Met Twinson slagen we erin om de plaatsing beduidend sneller uit te voeren dan gewoonlijk”, weet Kevin uit ervaring. “Via diverse hulpprofielen en uitbreidingen kunnen we ‘spelen’ met terrashoogtes. En die tijdwinst is zowel voor eindklanten als installateurs meer dan welkom.”

Duurzaam en ecologisch

De aspecten duurzaamheid en ecologie trekt Kevin trouwens op een logische manier door in zijn eigen service: “Ik beperk me tot twee producten in mijn aanbod, zodat ik achteraf met minimale restvoorraden zit. Mijn zaagresten kan ik trouwens steeds terugbrengen naar Deceuninck, waar ze gerecycleerd worden tot nieuwe grondstof.”

 

 

TOGHER TERRASSEN

Zaakvoerder: Kevin Togher:

  • Gevestigd in Roeselare, België
  • Sinds 2019 gespecialiseerd in gevel- en terrasaanleg
  • Voor zowel bedrijven als particulieren
  • Preferred Installer Deceuninck
  • www.togher.eu

Ontdek de voordelen van Twinson

Vraag snel jouw gratis stalen aan