Vraag een gratis offerte

De ontelbare mogelijkheden van kunststof

clock min. reading time
  • kleur kozijnen
  • kleur kozijnen kiezen
  • kleur ramen
  • kunststof kozijnen
  • kunststof ramen
  • kunststof ramen en deuren

Architectuur biedt vandaag een uitgebreid buffet aan bouwstijlen en mogelijkheden. En dankzij voortdurende innovatie hoef je nooit aan wooncomfort in te boeten, ongeacht welke stijl je kiest. Van rustiek tot minimalistisch, elk type woning kan worden voorzien van thermische én akoestische topisolatie. Dat is te danken aan de opkomst van kunststof! Het veelzijdige materiaal geeft je de mogelijkheid om nog beter te isoleren én gaat hand in hand met de architectuur van je woning.

Kunststof heeft het allemaal

Het leuke aan kunststof is dat je gulzig kunt zijn en helemaal geen keuzes hoeft te maken: kunststof levert akoestische en thermische topprestaties én ziet er bovendien erg mooi uit. Meer nog: kunststof ramen en deuren zijn een stilistische meerwaarde voor je droomwoning. Hoe dat juist komt? Dat leggen we je hieronder haarfijn uit.

Kunststof ramen en deuren: universele klasse

Architecturale klasse zit ‘m vaak in de subtiliteit. Kunststof ramen en deuren zijn discreet aanwezig en betekenen op die manier nooit een ontsierende stijlbreuk. Het aanbod aan kunststof profielen is dan ook erg breed, waardoor je altijd het perfecte profiel vindt voor de stijl van je woning. Op zoek naar robuuste profielen? Of eerder iets verfijnds? Het assortiment Zendow en Zendow#neo ramen en deuren heeft het allemaal. De profielen van Deceuninck zijn overigens uitwisselbaar met elk raamtype: van vaste ramen tot draaikiepramen en schuiframen.

Alle kleuren zijn mogelijk

Zijn de kleuren van je kunststof ramen en deuren je grootste zorg? Laten we je dan meteen geruststellen. De Zendow#neo ramen bestaan in alle mogelijke kleuren en afwerkingen. Dankzij de unieke 360° coatingtechniek kun je zelfs kiezen uit een assortiment rondom rond gekleurd profielen. Zo ben je altijd 100% zeker van een integraal en duurzaam kleureffect.

Helemaal overtuigd? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!