Vraag een gratis offerte

Design

Een tijdloos design voor je woning? Kies de juiste ramen en deuren!

clock min. reading time
  • Design
  • eigentijds design
  • future-proof
  • kunststof deuren
  • kunststof kozijnen
  • kunststof ramen
  • ramen en deuren

Trends komen en gaan. Voor de keuze van een overhemd is dat niet zo erg – volgend jaar kun je een nieuwe kopen – maar bij een woning ligt dat anders. Als je een huis bouwt of renoveert, wil je natuurlijk niet dat het binnen de kortste keren gedateerd eruitziet. Kiezen voor een tijdloos design is dan ook een slimme zet. Met de kunststof kozijnen en kunststof deuren van Deceuninck zit je in elk geval goed.

Een stijl kiezen voor je woning

Het is een vraag die iedereen die bouwt of renoveert bezighoudt: welke stijl vind ik het meest geschikt voor mijn woning? Je kunt een statement maken en kiezen voor opvallende vormen en kleuren, maar de kans bestaat dat je daar toch spijt krijgt. Wat vandaag nog bijzonder modern lijkt, kan morgen al hopeloos verouderd zijn. Kies je te nadrukkelijk voor een retrostijl, dan bestaat de kans dat je woning vandaag al archaïsch overkomt.

Tijdloos design: vormen en kleuren voor nu én later

Uiteraard wil je een woning die eigentijds oogt, maar dat betekent niet dat je blindelings elke nieuwe modegril moet najagen. Kiezen voor een tijdloos design en tijdloze kleuren is daarom verstandig. Dat betekent dat je voor een stijl gaat die past bij de huidige tijdsgeest, maar die ook over tien of twintig jaar nog fris oogt.

Maar wat is het geheim van een stijl die ‘futureproof’ is? Tijdloos design kenmerkt zich door mooie vormen en kleuren zonder veel tierlantijnen. Daarnaast is ook de kwaliteit van de materialen essentieel. Zo wil je bijvoorbeeld de zekerheid dat de kleuren van je kozijnen en deuren er straks evengoed uitzien als nu.

Kunststof kozijnen en deuren die klaar zijn voor de toekomst

Bij Deceuninck zijn we ons heel erg bewust van het belang van tijdloos design. Onze kozijnen en deuren zijn dan ook zo ontworpen dat ze de tand des tijds moeiteloos weerstaan. Welk type je ook kiest uit ons assortiment, je kunt zeker zijn dat je goed zit voor járen.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met een van onze dealers of vraag een gratis offerte aan.