Vraag een gratis offerte

Ramen en design: dit zijn de trends!

clock min. reading time
  • design-tips-2014
  • kozijn ramen
  • kunststof ramen
  • ramen design

Ramen hebben niet alleen een grote invloed op de warmte- en geluidsisolatie van je huis, maar ook op de look-and-feel. Alle raamonderdelen spelen hierbij een rol: de kleur, de vorm én de materiaalkeuze. Hou je van echte design ramen? Kies dan voor een totaalaanpak. Met kunststof ramen ben je zeker dat álles goed zit: van isolatie tot design. Dankzij voortdurende vernieuwing volgen ze bovendien de allernieuwste design trends. Een overzicht!

Ramen en design: van authentiek tot strak & eigentijds

Ramen en design, dat is elegantie én kwaliteit. Kunststof design ramen passen bij verschillende bouw- en interieurstijlen. Of je nu kiest voor kunststof ramen met een eigentijdse of authentieke uitstraling, ze isoleren uitstekend en zien er helemaal niet kunstmatig uit. Sterker nog: de kunststof ramen van Deceuninck hebben alles in huis om zelfs de grootste design fans over de streep te trekken.

Fijne en elegante kozijnen

Wat maakt het design van kunststof ramen vandaag dan zo uniek? Ongetwijfeld hun klasse en elegantie. Zo biedt Deceuninck met de Zendow#neo Premium kunststof ramen verrassend slanke en onopvallende kozijnen aan voor grotere glaspartijen. Resultaat: meer lichtinval en een beter zicht. Dankzij de Linktrusion-technologie zijn de Zendow#neo Premium design ramen bovendien uitstekende isolators.

Enorm kleurenaanbod

Terwijl je voor de afwerking van ramen vroeger maar een beperkte keuze had, zijn de keuzemogelijkheden vandaag bijna oneindig. Niet alleen het kleurenassortiment is ontzettend uitgebreid, ook voor de structuurkeuze heb je tal van mogelijkheden. Van de natuurlijke houtlook tot metaalafwerking, alles kan!

Nieuwe trend: emotioneel design

Trendwatchers zien tot slot nog een andere opvallende trend: emotioneel design. Het draait daarbij om ‘cognitieve soepelheid’, wat uitdrukt hoe eenvoudig iets te begrijpen is. Of we nu naar een zin, de lijn van een auto, raam of deur kijken, we willen meteen voelen dat het plaatje klopt.

Interesse? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!