Vraag een gratis offerte

Kunststof deuren

Alles wat je moet weten over hefschuifpuien

clock min. reading time
  • hefschuifdeuren
  • hefschuifpuien
  • kunststof kozijnen
  • rails schuifdeur
  • railsysteem schuifdeur
  • schuifdeuren op maat
  • schuifdeursysteem

Hefschuifpuien stellen je in staat om de buitenwereld naar binnen te halen, en dat zonder de koude mee te nemen. Door binnen en buiten op zo’n comfortabele manier te vervagen, creëer je een zalig luxegevoel in je woning.

Maak kennis met Zendow Monorail LS, de performante hefschuifpui die niet alleen luchtdicht is, maar ook een groots resultaat garandeert.

Waarom kiezen voor een hefschuifdeur?

Een schuifdeur of hefschuifdeur? Het verschil zet ‘m vooral in de grootte. De Monorail LS-hefschuifpuien van Deceuninck kunnen tot 6 meter breed en 2,6 meter hoog zijn. Met zulke dimensies creëer je moeiteloos een uitzicht als op een ansichtkaart en haal je meer natuurlijk licht naar binnen.

Ook het sluitsysteem is anders dan dat van een gewone schuifpui. De wielen worden in gesloten toestand namelijk niet belast. In combinatie met een vernuftig waterafvoersysteem, zijn hefschuifpuien volledig wind- en waterdicht.

Hefschuifpuien in alle kleuren

Comfort is veel, maar niet alles. Het oog wil ook wat. De monorail LS-hefschuifdeuren zijn beschikbaar in een breed kleurenpalet. Zo vind je gegarandeerd een kleurtint die bij de rest van je interieur past. De licht afgeronde hoeken en elegante profielen maken het geheel af.

Hefschuifdeuren voor superieure isolatie

Kunststof (pvc) heeft tal van voordelen, maar de isolatiewaarde ervan is het paradepaardje van Deceuninck. Ook de Monorail LS-hefschuifpuien zijn gezegend met deze eigenschap. Het meerkamersysteem, de multifunctionele dichtingen en de mogelijkheid om te kiezen voor glas van maar liefst 52 mm dik, garanderen een uitstekende thermische en akoestische isolatie.

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van PVC-hefschuifdeuren? Gelijk heb je! Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers. Meer informatie kun je ook altijd vinden in onze gratis brochure.