Vraag een gratis offerte

Kunststof deuren

Een kunststof voordeur met glas: enkele aandachtspunten

clock min. reading time
  • buitendeur met glas
  • glazen-voordeur
  • inbraakveilige voordeur
  • kunststof-deur
  • kunststof-voordeur-afb-bestandsnaam-kunststof-voordeur-met-glas
  • veiligheidsglas
  • voordeur glas

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een kunststof voordeur met glas. Logisch, want zo’n deur oogt eigentijds en zorgt voor een ruimtelijker gevoel dan een voordeur zonder glas. Als je kiest voor een voordeur van Deceuninck hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Ondanks het glas ben je verzekerd van een veilige en uitstekend isolerende voordeur.

Elegant en sierlijk

Een eigentijdse woning vraagt om een eigentijdse voordeur. Huiseigenaren vinden tegenwoordig elegantie en een mooie lichtinval belangrijker dan ooit. Een voordeur met glas past dan natuurlijk perfect. Zo’n deur oogt modern en geeft je gevel een speciale uitstraling. Het invallende licht laat je hal er bovendien groter uitzien. Als je je zorgen maakt om je privacy, kun je kiezen voor mat glas. Zo combineer je het beste uit twee werelden.

Kunststof voordeur met glas: veiligheid gegarandeerd

Behalve over je privacy denk je waarschijnlijk ook na over je veiligheid. Toch is er geen reden om je zorgen te maken. Als je kiest voor veiligheidsglas in combinatie met veiligheidsbeslag, kun je op twee oren slapen: potentiële inbrekers maken geen schijn van kans.

Bij Deceuninck kun je kiezen uit gelaagd of gehard veiligheidsglas. Gelaagd glas bestaat uit verschillende glasbladen met daartussen een folie. Gehard glas heeft dan weer speciale eigenschappen en is beter bestand tegen grotere temperatuurverschillen dan gewoon glas.

Opmerkelijke isolatiewaarden

Ook als je kiest voor een voordeur met veel glas wil je natuurlijk uitstekende isolatiewaarden. Maak je geen zorgen, want dat is prima mogelijk. Kies voor een optimaal effect HR-glas in combinatie met kozijnen van kunststof. Wist je dat onze Zendow#neo-deuren uitgerust zijn met een speciaal prekader dat warmteverlies stopt? Zo ben je zeker van een uitmuntende thermische isolatie.

Geïnteresseerd in een voordeur van kunststof met glas? Vraag snel een gratis offerte aan! Nog vragen? Neem dan gerust contact op met een dealer in jouw buurt.