Vraag een gratis offerte

Gezonde lucht in huis? De voordelen van een schuifraam

clock min. reading time
  • kunststof ramen
  • schuifdeur kunststof
  • schuifdeuren
  • schuifdeuren veranda
  • schuifdeuren-terras
  • schuifpui kunststof
  • schuifpuien
  • schuifraam-kunststof
  • schuiframen

Schuifdeuren of schuifpuien in kunststof zien er niet alleen mooit uit, ze zijn ook praktisch en bieden in kleinere ruimtes heel wat voordelen. Waarom ze absoluut het overwegen waard zijn? Hieronder zetten wij hun voordelen op een rij.

Plaats besparen met schuifdeuren/-puien

 

Woon je klein? Dan komt het erop aan om alle beschikbare ruimte optimaal te benutten. Schuifdeuren of -puien in kunststof zijn dan dé oplossing bij uitstek, omdat er geen plaats verloren gaat zoals bij openklappende ramen wel het geval is. Je stoot niet meer tegen kasten en andere meubels aan en je kamerplanten of decoratie-elementen op de vensterbank kunnen rustig blijven staan als je het raam openzet. Op die manier behoud je het comfort, kun je je huis of appartement gemakkelijk luchten en blijven al je spullen netjes op hun plaats!

 

Praktisch en handig als overgang naar tuin, terras of veranda

 

Als je het geluk hebt om te beschikken over een tuin of terras, wil je daar natuurlijk optimal gebruik van maken. Schuifdeuren of -puien zorgen in ieder geval dat je uitzicht niet wordt belemmerd. Zo breng je het buitengevoel naar binnen, het hele jaar door.

 

Vooral tijdens de warmere maanden heeft dat zo zijn voordelen. De schuifdeuren of schuifpuien wijd op en zetten en de frisse buitenlucht door je huis voelen waaien, is een zaligheid. Het is bijna of je op vakantie bent in je eigen huis, zeker als je vrienden of familie uitnodigt.

 

Alle denkbare maten, kleuren en materialen

 

Schuifdeuren/-puien zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en materialen. Kunststof ramen zijn in ieder geval een aanrader vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn goedkoper dan aluminium, onderhoudsvriendelijker dan hout en toch superisolerend. Ook aan de veiligheid wordt gedacht. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om je schuifdeuren/-puien inbraakwerend te maken.

 

Droom je al weg bij de gedachte van kunststof schuifdeuren/-puien? Aarzel dan niet om binnen te gaan bij een van onze dealers. Meer informatie? Vraag een brochure aan!