Vraag een gratis offerte

Hoe herken je kunststof kozijnen en deuren van hoge kwaliteit?

clock min. reading time
  • kunststof deuren
  • kunststof kozijnen
  • kunststof ramen
  • kunststof voordelen
  • pvc deuren
  • pvc kozijnen
  • pvc ramen

Als je beslist om je oude kozijnen en deuren te vervangen door kunststof kozijnen en deuren, wil je natuurlijk topkwaliteit. Niet alle kunststof kozijnen en deuren beantwoorden immers aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen op het vlak van isolatie, duurzaamheid en design. Maar hoe herken je een kwalitatief kunststof raam? Met deze handige checklist kom je alvast een heel eind verder!

Kunststof kozijnen en deuren: kwaliteit herken je aan de kleuren

Moderne en hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren zijn vandaag in niets meer te vergelijken met de kunststof kozijnen en deuren van tien jaar geleden. Een kwalitatief kunststof raam ziet er allesbehalve kunstmatig uit en heeft alles in huis om je interieur een stijlvolle touch te bezorgen. Een rijk kleurenpalet en een innovatief kleurprocédé maken het verschil. Onze interieurspecialisten zijn zich hier terdege van bewust. Ze hebben een brede waaier aan kleuren samengesteld die niet alleen prachtig ogen maar ook amper onderhoud vergen.

Nog een bewijs van Nederlandse topkwaliteit zijn kunststof kozijnen die rondom rond, aan de vier zijden gekleurd zijn. Deze integrale kleuring is hét handelsmerk van onze 360°-ramen en -deuren. Ze vormen een meerwaarde in elk interieur.

Kwalitatieve kunststof kozijnen en deuren: fijn en elegant

Kunststof kozijnen en deuren van topkwaliteit zien er altijd strak en stijlvol uit. Je kunt ze qua uitzicht amper onderscheiden van houten ramen en deuren. Bovendien zijn de kozijnen verrassend fijn en stralen ze pure elegantie uit. Benieuwd hoe zo’n state-of-the-art kunststof raam eruitziet? Vraag bij je lokale verdeler dan zeker naar de Zendow#neo Premium PVC-ramen. Ze bestaan uit 6 kamers en kunnen uitgerust worden met beglazing tot 54mm!

Esthetiek gekoppeld aan topprestaties

Kwalitatieve kunststof kozijnen en deuren stralen subtiliteit en klasse uit zonder daarom aan thermische performantie in te boeten. Bij ons gaan stijl en isolatie immers hand in hand. Alle Zendow#neo ramen kunnen uitstekende isolatieprestaties voorleggen. Dat is te danken aan de innoverende Linktrusion-technologie, die nieuwe en traditionele technologieën laat samenvloeien in de zoektocht naar meer doeltreffendheid zonder de esthetiek onderuit te halen. Door onder meer gebruik te maken van continue glasvezels en thermische versterkingen van staalkabels in recycled kunststof wordt er geïsoleerd binnen het systeem zelf.

Zijn onze kwalitatieve kunststof ramen en deuren iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze dealers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!