Vraag een gratis offerte

Met je ramen en deuren de klimaatverandering tegengaan

clock min. reading time
  • co2-uitstoot
  • energiebesparing
  • energiezuinig wonen
  • klimaatverandering
  • klimaatverandering Nederland
  • kunststof ramen en deuren
  • oorzaak klimaatverandering

De klimaatverandering is een onrustwekkend fenomeen dat ons allemaal bezighoudt. Er wordt flink van leer getrokken tegen het vervuilende autoverkeer, maar nog te vaak wordt voorbijgegaan aan eenvoudige maatregelen die óók een aanzienlijke bijdrage leveren aan een beter klimaat. Investeren in kwalitatieve ramen en deuren is maar één voorbeeld van zo’n maatregel. Lees snel wat je nog kan doen!

Niet alleen autoverkeer treft schuld

We produceren met z’n allen grote hoeveelheden CO2-uitstoot, en dus zijn we allemaal mee verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde. Hoewel iedereen zich daar bewust van is, slagen we er maar niet in om iets te veranderen. We schuiven de schuld af op toenemende autoverkeer, terwijl ook onze woningbouw niet vrij van zonde is. Verouderde en slecht geïsoleerde woningen, bijvoorbeeld, verbruiken erg veel en stoten dus meer CO2 uit. Zonder maatregelen ligt de CO2-uitstoot in 2020 14% hoger dan in 1990.

Totaalisolatie: laat niets aan het toeval over

De beste manier om de CO2-uitstoot van je woning een halt toe te roepen, is investeren in een totaalisolatieaanpak. Die omvat ook dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie én … uitstekend isolerende ramen en deuren. Met de ramen en deuren van Deceuninck laat je alvast niets aan het toeval over. De Zendow#neo-collectie is het beste wat je op de markt kunt krijgen: met een Uw-waarde van 0,65 W/m²K haal je de Europese normen moeiteloos!

Wil je graag je steentje bijdragen voor een beter klimaat? Investeer in hoogisolerende ramen en deuren en maakt het verschil! Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Of vraag een gratis brochure aan voor meer informatie.