Vraag een gratis offerte

Kunststof deuren

Nieuwe voordeur kopen? Ga voor prijs-kwaliteit

clock min. reading time
  • buitendeur
  • buitendeur kunststof
  • buitendeur-kopen
  • kunststof voordeur
  • nieuwe voordeur
  • voordeur kiezen
  • voordeur kopen
  • voordeur pvc

Je huis mag dan nog zo mooi zijn, een stijlvolle voordeur maakt het plaatje pas écht compleet. De stijl en het materiaal van je voordeur zijn natuurlijk de topprioriteit, maar waarschijnlijk laat ook het prijskaartje je niet koud. Gelukkig zijn er veel oplossingen op de markt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij geven je enkele aandachtspunten mee!

Kies materiaal dat een eeuwigheid meegaat

Natuurlijk moet het materiaal van je voordeur er goed uitzien, maar de kwaliteit van het materiaal is net zo belangrijk. Neem bijvoorbeeld een houten voordeur: hout heeft een charmante uitstraling, maar is niet goed bestand tegen weersinvloeden. Daardoor loop je het risico dat een houten voordeur er al snel afgeleefd uitziet. Een kunststof voordeur is dan een meer verstandige keuze. De kunststof voordeuren van Deceuninck hebben bijvoorbeeld weinig onderhoud nodig en zijn jarenlang kleurvast. De innoverende kleurlakken reflecteren het zonlicht namelijk in plaats van het te absorberen.

Zorg dat je nieuwe voordeur goed isoleert

Kwaliteit uit zich niet alleen in een stevig materiaal – de voordeuren van Deceuninck zijn bijvoorbeeld zo sterk dat inbrekers geen schijn van kans maken. Ook de isolatiewaarde van het materiaal is doorslaggevend. Dankzij een degelijke isolatie geniet je ’s zomers van een lekker koele woning en blijft ’s winters alle warmte binnen, waardoor je minder moet verwarmen. Goed voor het wooncomfort én je portemonnee dus. Zo zijn de deuren van kunststof uitgerust met isolerend PU-schuim met een hoge isolatiewaarde, wat betekent dat ze uitblinken op vlak van warmte weren en binnenhouden.

De perfecte kleur is goud waard

Ten slotte is het zonde om te settelen voor een voordeur in een kleur die toch niet helemaal is wat je voor ogen had. Kies je daarom voor een leverancier met een uitgebreide kleurencollectie. De voordeuren van Deceuninck zijn eenzijdig, tweezijdig of integraal gekleurd. Naast de standaardkleuren kun je ook kiezen uit metallic tinten of een natuurlijke houtlook, ideaal voor wie droomt van een houten voordeur, maar niet wil inboeten op kwaliteit. Gebruik de kleurensimulator om de perfecte tint voor je voordeur te vinden!

En het mooiste van alles: de voordeuren van Deceuninck zijn bijzonder betaalbaar. Vraag gerust een offerte aan!