Vraag een gratis offerte

Kunststof deuren

Nieuwe Zendow#neo deuren nu ook met unieke Linktrusion technologie

clock min. reading time
  • deuren
  • deuren kopen
  • deuren renoveren
  • deuren-vernieuwen
  • isolatie deuren
  • kunststof deuren
  • renovatie deuren

Dankzij de unieke Linktrusion-technologie  zijn de Zendow#neo-deuren nu ook het summum van stijl, comfort, veiligheid, energiezuinigheid én optimale thermische prestaties. Wie van plan is om deuren te plaatsen die op-en-top isoleren, winddicht zijn en hoogst inbraakwerend, kiest het best voor de nieuwe Zendow#neo-deuren van Deceuninck. Hier de voordelen in vogelvlucht.

Tot 30% betere isolatieprestaties

Kunststof deuren staan bekend als slimme investeringen vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoge isolatiewaarde, die een een positief effect heeft op je energiefactuur. Door de implementatie van Linktrusion kunnen we daar nóg een extra voordeel aan toevoegen. Linktrusion is een alternatief voor gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard in deurprofielen werden verwerkt. Op die manier omzeilen we het grote nadeel van staal: dat het een groot deel van de isolatiewaarde verloren laat gaan. Deuren die zijn uitgerust met de Linktrusion-technologie, isoleren tot 30% beter. Dat merk je op je energiefactuur!

Uitstekende rigiditeit

In de nieuwe Zendow#neo-deurserie pasten we voor het eerste Linktrusion toe. Zowel in het kader als in de vleugel gebruiken we een combinatie van staaldraad en kunststof-hardschuim. Verder wordt de opendraaiende vleugel versterkt door ononderbroken, structurele glasvezels. Zo garanderen we een superieure rigiditeit.

Binnenkomen in stijl

Wat de stijl van je gevel ook is, je vindt gegarandeerd een Zendow#neo-deur die erbij past. Ben je op zoek naar een klassieke of moderne deur? Met of zonder zij- of bovenlicht? Al dan niet afgewerkt met decoratieve deurpanelen of bekledingsprofielen? In ons brede gamma kan iedereen zijn gading vinden. Trouwens, ook wat kleur betreft. In de massa gekleurd, afgewerkt met een uv-bestendige en vuilafstotende folie of voorzien van onze unieke coatingtechnologie, het resultaat is altijd prachtig!

Helemaal overtuigd door de voordelen van Linktrusion? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!