Vraag een gratis offerte

Raamkozijnen en deuren voor je boerderij kiezen: tips

clock min. reading time
  • boerderij
  • hoevewoning
  • raamkozijnen boerderij
  • raamkozijnen-en-deuren-boerderij
  • ramen boerderij
  • ramen en deuren boerderij
  • ramen en deuren boerderijstijl
  • woonboerderij

Een woonboerderij straalt een en al charme en warmte uit – als alle details kloppen tenminste. Klassieke bakstenen, gezellige interieurelementen en een mooie haard zijn een must, maar ook de juiste kozijnen en deuren zijn heel belangrijk. Wij helpen je het ideale houtwerk voor je boerderij kiezen!

Klassieke uitstraling, moderne uitwerking

Woonboerderijen herken je aan hun klassieke bouwstijl. Daar horen dus vanzelfsprekend kozijnen en deuren bij met dezelfde authentieke look. Maar laat je niet afschrikken: achter raamkozijnen en deuren die er klassiek uitzien, kan gerust innovatieve technologie schuilgaan. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het ‘houtwerk’ van Deceuninck. De raamkozijnen uit de Autentica-collectie zijn uitgerust met elegante sierlijsten en passen perfect bij de stijl van een woonboerderij. Alleen zijn ze nét iets praktischer dan bijvoorbeeld houten raamkozijnen …

Kies isolerende kozijnen en deuren voor je boerderij

De raamkozijnen en deuren van Deceuninck zijn gemaakt van kunststof, wat veel voordelen met zich meebrengt. De sierlijsten van de Autentica-raamkozijnen passen bijvoorbeeld perfect bij de Zendow#neo Premium- en Zendow#neo Standaard-raamkozijnen, en zijn dus sterk isolerend. Maar ook de akoestische isolatie stelt niet teleur: de geluidsisolatie voldoet zelfs aan de normen die in de buurt van luchthavens gelden. Een optimale nachtrust gegarandeerd!

Onderhoudsvriendelijke en veilig

Verder zijn de kunststof raamkozijnen en -deuren van Deceuninck erg onderhoudsvriendelijk. Er komt geen zwaar onderhoud bij kijken; af en toe een standaard poetsbeurt volstaat. De kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en blijven jarenlang kleurvast doordat de gebruikte kleurlakken het zonlicht reflecteren in plaats van het te absorberen.

Ten slotte draagt Deceuninck je veiligheid hoog in het vaandel. Daarom versterkt het zijn raamkozijnen met unieke Linktrusion-technologie – een combinatie van thermische versterkingen met staaldraad in het kaderprofiel en continue structurele glasvezels in het vleugelprofiel – waardoor inbrekers geen schijn van kans maken.

Interesse in de charmante raamkozijnen en deuren van Deceuninck? Vraag een gratis offerte aan of zoek snel een dealer bij jou in de buurt.