Vraag een gratis offerte

Kunststof deuren

Ramen en deuren op elkaar afstemmen: zo krijg je een harmonieus geheel

clock min. reading time
  • buitendeuren
  • kunststof deuren
  • kunststof kozijnen
  • ramen-en-deuren-prijzen
  • voordeur

Een ratjetoe aan stijlen is een absolute afknapper voor een woning. Daarom is het belangrijk dat je alle elementen goed op elkaar afstemt, ook de ramen en deuren. Voor de aanblik van je gevel zijn de stijl en de kleur van je voordeur en je ramen cruciaal. Het is dan ook een must om die op elkaar af te stemmen!

Het materiaal van je ramen en deuren

Zowel voor ramen als voor deuren heb je de keuze uit verschillende materialen. Hout, aluminium en kunststof zijn daarbij de meestgebruikte. Voor een gevoel van eenheid kun je het beste hetzelfde materiaal voor je ramen en je deuren kiezen. Kunststof (pvc) is dan een uitstekende keuze. Kunststof kozijnen en deuren staan voor kwaliteit, stijl en comfort. Ze zijn extra inbraakbestendig en bieden een ongeëvenaarde thermische en akoestische isolatie.

Eén stijl, één gevoel

Voor een gevoel van harmonie is het belangrijk dat je ramen en deuren ook qua design bij elkaar aansluiten. Kies daarom voor één collectie met één duidelijke vormentaal. Je wilt toch geen strakke ramen combineren met een deur waarbij vooral de afgeronde hoeken opvallen?

De Zendow-deuren van Deceuninck bieden je exact dezelfde vormkenmerken als de ramen uit de Zendow#neo-collectie. Een stijlvolle, maar uniforme look is dus gegarandeerd!

Kleuren kiezen

Uiteraard is ook de kleur van je ramen en deuren bepalend voor de uitstraling van je woning. Onze uitgebreide kleurencollectie biedt voor elk wat wils.

Zowel voor je deuren als voor je ramen kun je kiezen uit verschillende kleurmethodes:

De waaier aan mogelijke kleuren is enorm uitgebreid. Kijk gerust eens rond en kies wat het beste bij je woning past.

Wil je een gratis offerte voor op elkaar afgestemde ramen en deuren? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in. Wij bezorgen je zo snel mogelijk onze scherpste prijs.