Vraag een gratis offerte

Kunststof deuren

Schuifdeuren op maat: alle argumenten op een rijtje

clock min. reading time
  • kunststof schuifdeuren
  • monorail
  • schuifdeur kunststof
  • schuifdeur op maat
  • schuifdeur-profielen
  • schuifdeuren op maat
  • schuifdeursystemen
  • schuifpui
  • schuifpuien

Heerlijk verfrissende koelte in de zomer, knusse en gezellige warmte in de winter… Daar wil iedereen wel voor tekenen. Als je die comfortabele temperaturen het hele jaar bovendien nog eens kunt koppelen aan een prachtig zicht op je tuin, dan heb je het helemaal voor elkaar. Onmogelijk? Helemaal niet! Met schuifdeuren op maat combineer je moeiteloos comfort, uitzicht én gebruiksgemak. En als je helemaal safe wilt zitten, kies je het best voor Deceuninck Monorail-schuifdeuren.

Kiezen voor schuifdeuren, dat is kiezen voor topisolatie

Als aangename en comfortabele temperaturen belangrijk zijn voor jou, dan zorg je maar beter dat je schuifdeuren afgestemd zijn op de isolatienoden van je huis. Ga je een bestaand huis renoveren en isoleren? Dan is topisolatie een must. Met kunststof schuifdeuren zit je op dat vlak alvast 100% safe.

De Monorail schuifdeur kan een sterke Uw, of voluit ‘warmtedoorgangscoëfficiënt’, van 1,2W/m²K voorleggen. Tot 42 mm dikte vormt dit geen enkel probleem. De voorgemonteerde borstelstrips dragen overigens bij tot een optimale lucht- en waterdichtheid en zorgen dat je geen weerstand ondervindt wanneer je met de deuren schuift. De alu dorpel zorgt dan weer voor een moeiteloze overgang van huis naar tuin en omgekeerd.

Welke uitvoering past bij jouw interieur?

Elk interieur is anders. En dus past niet elk type schuifdeur zomaar bij elk interieur. Dat beseffen we bij Deceuninck maar al te goed. Daarom heb je bij onze kunststof schuifdeuren de keuze uit  twee-, drie- of vierdelige schuifdeuren, gewone schuifdeuren of een hefschuifdeur. Zo is de schuifdeur altijd een weerspiegeling van je persoonlijke smaak en je interieur. De rode draad: een optimale lichtinval. Onze Monorail schuifdeuren zijn maar liefst tot 6 meter breed en 2,5 meter hoog!

Monorail: een ode aan licht

Bij het design van Deceuninck kunststof schuifdeuren staat licht centraal. Daarom beperken we het zichtbare oppervlak tot het absolute minimum. Zo gaan de fijne en elegante Monorail-profielen harmonieus samen met alle mogelijke architectuur- en inrichtingsstijlen. Je kunt ze bovendien verkrijgen met 2 tot 4 vleugels (met of zonder horren) en in een ruime waaier aan kwalitatieve ral-kleuren. Ook de uv-bestendigheid werd uitvoerig getest. Zo ben je zeker dat je jarenlang zult genieten van de frisse kleuren.

Helemaal overtuigd van de Monorail-schuifdeuren? Vraag dan een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!