Vraag een gratis offerte

Tips voor een betere veiligheid van je deuren

clock min. reading time
  • inbraakbeveiliging kunststof deur
  • inbraakveilige deuren
  • inbraakveiligheid
  • kunststof deuren

Inbraken zijn helaas nog altijd schering en inslag. Vaak worden er dure spullen gestolen en zit je voor lange tijd met een gevoel van onveiligheid. Om dit te vermijden, is het belangrijk je huis helemaal inbraakveilig te maken. Je kozijnen, het beslag, het glas… verschillende factoren spelen een rol. Te beginnen bij de veiligheid van de deuren! Inbraakveilige deuren vormen de basis van een veilig huis. Lees hier aan welke eisen een inbraakveilige deur moet voldoen.

Het juiste veiligheidsbeslag én kwalitatieve kozijnen

Veilige deuren, dat zijn eerst en vooral stevige deuren. Kunststof deuren in combinatie met het juiste veiligheidsbeslag scoren uitstekend op tests rond inbraakveiligheid.

Kies voor gelaagd of inbraakwerend glas

Vandaag zijn veel deuren uitgerust met glas. Dat zorgt voor extra lichtinval en creëert een gevoel van ruimte. Helaas is glas ook het eerste doelwit van inbrekers. Kies daarom altijd voor gelaagd of inbraakwerend glas. Die glassoorten zijn veel moeilijker in te slaan. Tip: let ook op de afstand tussen deur en raamwerk. Hoe kleiner, hoe minder plaats voor een breekijzer en hoe beter de veiligheid van je deur.

Sterke sloten, veilige deuren

Wil je de veiligheid van je deur verbeteren? Kies dan voor een slot met een meerpuntsluiting. Tegenwoordig zijn de meeste deuren op drie of zelfs vijf punten verankerd. Tip: met veiligheidsbeslag dat alleen van binnenuit te zien is, maak je het inbrekers extra moeilijk. Zo krijgen ze geen zicht op het soort beveiliging dat je gebruikt voor je deur.

Hou inbrekers buiten met Zendow & Zendow#neo kunststof deuren

Deceuninck Zendow & Zendow#neo kunststof deuren voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen rond inbraakveiligheid. Sterker nog: Zendow en Zendow#neo deuren met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas bieden langer weerstand dan de drie vooropgestelde minuten die binnen de testprocedure van kracht zijn. Bekijk hier het filmpje dat de lange weerstand mooi aantoont!

Interesse? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!