Vraag een gratis offerte

Kunststof deuren

Waarom kunststof deuren altijd een goed idee zijn

clock min. reading time
  • deuren kiezen
  • kunststof voordeur
  • materiaal deuren
  • pvc deuren
  • pvc voordeur
  • voordelen kunststof
  • voordelen pvc

Sta je op het punt om nieuwe buitendeuren te kopen? Dan heb je alvast één zekerheid: als je kiest voor kunststof deuren profiteer je van prachtige praktische en esthetische voordelen. We nemen er een paar onder de loep. 

Nieuwe deuren kiezen

Bij de aankoop van nieuwe deuren houd je rekening met veel factoren. Er is het uiterlijk, de isolatiewaarde, de afwerking, de prijs-kwaliteitverhouding … Het materiaal van de deurprofielen is bepalend voor al die criteria, wat die keuze natuurlijk extra belangrijk maakt. Het is dus essentieel dat je tevoren voldoende informatie inwint over wat je gaat kopen.

Uitstekende energieprestaties

Het grootste voordeel van kunststof is misschien wel de onovertroffen isolatie. Bij de Zendow#neo-deuren van Deceuninck stopt een prekader het warmteverlies. Maar de deuren hebben ook een goede geluidsisolatie, waardoor je – in combinatie met een uitstekende isolatie van je muren, dak, en vloeren – van een heerlijk stille woning geniet. Houten deuren isoleren ook goed, maar vergen in tegenstelling tot kunststoffen deuren dan weer veel onderhoud.

Voel je altijd veilig dankzij kunststof deuren

Iedereen zou zich altijd veilig moeten voelen in zijn woning, maar helaas verstoren soms ongenode gasten dat gevoel van geborgenheid. Gelukkig zijn kunststof deuren een inbraakveilige keuze, aangezien ze versterkt worden met gegalvaniseerd staal.

Jouw smaak, jouw keuze

Tot slot is kunststof een bijzonder veelzijdig materiaal, omdat het erg makkelijk te bewerken is. Daardoor kan Deceuninck je een uitgebreid aanbod afwerkingen en kleuren aanbieden. Zo heb je de keuze uit tientallen afwerkingen, waaronder kunststof deuren met houtreliëf. Ideaal voor wie gek is op hout, maar liever niet te veel bezig is met het onderhoud van zijn deuren.

Ben je overtuigd van de voordelen van kunststof? Geweldig! Win je toch liever nog wat informatie in? Neem dan gerust contact op met een van onze dealers.