Vraag een gratis offerte

Kunststof deuren

Wil je je pastorijwoning isoleren? Wij weten raad!

clock min. reading time
  • dak isoleren
  • huis isoleren
  • muur isoleren
  • muurisolatie
  • pastorijwoning
  • raamisolatie
  • ramen isoleren
  • woning isoleren

Ben jij tijdens je zoektocht naar een geschikte woning gevallen voor de charmes van een pastorijwoning? De vormgeving van een pastorijwoning laat je genieten van het rustieke leven. Bovendien heeft de woning een echte authentieke uitstraling. Maar niet alleen de esthetiek van je woning is belangrijk, ook het comfort speelt een belangrijke rol. Daarom raden we aan om je landelijke woning goed te isoleren.

Autentica-ramen: hoge isolatiewaarde

Een goeie isolatie begint bij degelijke ramen. De Autentica-ramen van Deceuninck sluiten naadloos aan bij de stijl van je landelijke woning. De innovatieve isolatietechnieken van de ramen gaan gepaard met een authentieke uitstraling. Op die manier krijg je een totaalplaatje: ramen met een hoge isolatiewaarde én een klassieke look. De ramen passen moeiteloos bij elke pastorijwoning, aangezien je kunt kiezen voor verzonken Baroc-ramen, vooruitspringende Renaissance-balken, ramen met een Romantic-kruisvorm of de Arboré-houtverbindingslook. De kozijnen van Autentica-ramen kun je eveneens combineren met Zendow#neo Premium en Zendow#neo Standaard.

Je woning isoleren? Denk aan je ramen en deuren

Op het platteland is het tijdens de winter vaak kouder en in de zomer warmer dan elders in ons land. Daarom is het raadzaam dat je je landelijke woning goed isoleert. En dan hebben we het niet alleen over een degelijke dak-, vloer- en muurisolatie. Ook ramen en deuren spelen een belangrijke rol bij de isolatie van je woning. Kies daarom voor kunststof ramen en deuren. Dankzij nieuwe evolutietechnologieën is je woning altijd op-en-top thermisch en akoestisch geïsoleerd.

Diversiteit aan kleuren

Door de authentieke uitstraling van een pastorijwoning kunnen sommige mensen zo’n woning associëren met een ouderwets imago. Om dat te allen tijde te vermijden, is het best om voor tijdloze kleuren te kiezen. De Autentica-ramen hebben een heel breed kleurengamma. Voor elke woning is er gegarandeerd een bijpassende tint!

Ben je geïnteresseerd in de hoogisolerende ramen en deuren van Deceuninck? Vraag dan een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze dealers! Wil je alleen meer informatie? Vraag dan een gratis brochure aan.