Vraag een gratis offerte

Kunststof luiken

De montage van je rolluiken: helemaal geen heksentoer

clock min. reading time
  • elektrische rolluiken
  • kunststof ramen
  • pvc ramen
  • rolluiken kopen
  • rolluiken laten plaatsen
  • rolluiken monteren
  • rolluiken plaatsen
  • voorzetrolluiken

 

Rolluiken zorgen voor meer privacy en meer veiligheid en zijn dan ook een grote aanwinst voor je woning. Kies je voor elektrische rolluiken in kunststof dan geniet je van een absoluut comfort. Over de montage hoef je je helemaal geen zorgen te maken: een vakman klaart die klus in een wip.

Meer comfort met kunststof rolluiken

’s Avonds en ’s nachts is het wel zo handig als je rolluiken hebt die je kunt neerlaten. Zo voel je je extra veilig en geborgen. In de winter helpen rolluiken trouwens om de warmte binnen te houden en ’s zomers houden ze je huis extra koel. Zo bespaar je op verwarmings- en koelingskosten.

Ook als je enkele dagen niet thuis bent, zijn rolluiken een groot voordeel: je maakt het potentiële inbrekers extra moeilijk om je woning binnen te dringen.

Tenslotte maak je met rolluiken ook korte metten met straatlawaai. Hoogisolerende ramen in combinatie met rolluiken zorgen voor een uitstekende geluidsisolatie.

Kiezen voor gebruiksgemak

Als je rolluiken laat installeren, heb je de keuze tussen lint- of motorbediening. Vandaag kiezen de meeste mensen voor elektrische bediening. Begrijpelijk, want dat maakt het erg makkelijk om je rolluiken te bedienen. Bovendien kun je dan ook domotica installeren en je rolluiken volledig automatisch naar boven of beneden laten gaan.

De montage van je rolluiken: erg eenvoudig

Kies je voor de Zendow#neo Protex-rolluiken van Deceuninck dan ben je verzekerd van een zeer makkelijke montage. De kast van deze rolluiken bestaat namelijk uit één stuk en kan dus ook in één keer geplaatst worden. Een ervaren installateur lost dit snel en vakkundig op.

De Zendow#neo Protex-rolluiken kunnen zowel op ramen in kunststof, aluminium als hout gemonteerd worden. Uiteraard adviseren we je om te kiezen voor de combinatie met kunststof kozijnen. Bestel je de rolluiken samen met de ramen, dan kunnen we die al voormonteren. Zo verloopt de plaatsing nóg sneller.

Geïnteresseerd in Zendow#neo Protex-rolluiken in kunststof? Vraag snel een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze dealers.