Vraag een gratis offerte

Kunststof luiken

Haal meer comfort in huis met kunststof rolluiken!

clock min. reading time
  • kunststof rolluiken
  • rolluiken
  • rolluiken kopen
  • rolluiken kunststof
  • rolluiken-isolatie
  • sierluiken

In een comfortabel huis is aan alles gedacht: warmte- en geluidsisolatie, inbraakveiligheid, stijl en design, … Je ramen en deuren hebben een grote invloed op het totaalplaatje, maar het gaat verder dan dat. Ook luiken of rolluiken maken een groot verschil. Ontdek hier alle voordelen van kunststof rolluiken!

Kunststof rolluiken: het hele jaar door genieten

Wie zijn kunststof ramen combineert met kunststof rolluiken, kiest voor het beste van twee werelden. In de winter ben je nog meer beschermd tegen regen, wind en kou, terwijl je in de zomer de hitte buitenhoudt. Het Zendow#neo Protex rolluik werkt namelijk als een extra isolerend deken. Zo gaat je energiefactuur naar beneden én filter je alle geluidshinder. Dat is pas rustig wonen!

Meer veiligheid, meer privacy

Kunststof rolluiken verbeteren niet alleen de isolatie van je huis, ze houden ook inbrekers en nieuwsgierige blikken buiten. Door de rolluiken te sluiten, wordt je huis veiliger en heb je meer privacy. Wil je meteen ook insecten en ongedierte tegenhouden? Laat je Zendow#neo Protex kunststof rolluiken dan zeker uitrusten met een vliegengaas.

Kunststof rolluiken: eenvoudig onderhoud, makkelijke bediening

De Zendow#neo Protex rolluik is snel geïnstalleerd: de kast bestaat uit één stuk en wordt tijdens één werfbezoek geplaatst. De luiken zijn vaak al gemonteerd op de ramen, waardoor je veel tijd wint. Nog een pluspunt: Zendow#neo Protex rolluiken zijn onderhoudsvriendelijk. Huishoudelijke schoonmaakproducten zonder schuurmiddel zijn voldoende. De bediening is al even gemakkelijk. Bij kunststof rolluiken heb je de keuze uit lint-, ketting-, kruk- of motorbediening (voor elektrische luiken), bediening op afstand, …

Tijdloos design

Of je nu een landelijk of design huis hebt, je vindt zeker een rolluik dat bij de stijl van je huis past. Zendow#neo Protex kunststof rolluiken zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet. De rolluikkast is onzichtbaar in de muur gepleisterd, waardoor het design van je huis zijn natuurlijke elegantie behoudt.