Vraag een gratis offerte

Kunststof luiken

Laat het lentelicht (en de warmte) binnen via je schuifpuien

clock min. reading time
  • kunststof-schuifpuien
  • ramen en deuren
  • ramen op maat
  • schuifpui kopen
  • schuifpuien

 

Een lichtrijke woning is heerlijk! Ook binnen kun je daar namelijk van de eerste zonnestralen genieten. Als je schuifpuien installeert, geniet je maximaal van het invallende lentelicht.

Van licht word je gelukkig

Lichtinval of geen lichtinval: in een woning betekent het een wereld van verschil. Als je binnen kunt genieten van de eerste zonnestralen, word je direct vrolijk. Licht heeft dan ook een wetenschappelijk bewezen positieve invloed op je humeur. Via de huid zorgt licht voor het aanmaken van vitamine D. Die vitamine behoedt je voor de fameuze winterdip of -depressie.

Als je kiest voor schuifpuien, kies je dus niet alleen voor een praktische en ruimtebesparende oplossing; je draagt ook bij aan je eigen geluk en dat van je medebewoners.

Warmte binnenbrengen via je schuifpuien

Behalve licht laat je met schuifpuien ook warmte binnen in je woning. Dat heeft zo zijn voordelen, want op die manier bespaar je flink op je energiefactuur. Kies je voor schuifpuien van Deceuninck, dan ben je verzekerd van een uitmuntende thermische isolatie. Afhankelijk van het type beglazing hebben onze schuifpuien een isolatiecoëfficiënt Uw tot 1,2 W/m2K. Een prekader voorkomt warmteverlies.

Ontdek de voordelen van de Deceuninck-schuifpuien

Behalve dat je met schuifpuien licht, warmte én geluk in je huis binnenhaalt, bieden ze je nog heel wat andere voordelen.

  • Fraaie schuifpuien zijn bepalend voor de look van je woning. Bij Deceuninck ben je aan het juiste adres voor een waaier aan natuurlijke en tijdloze kleuren. Raadpleeg onze kleurencollectie 2017-2018.
  • Monorail schuifpuien garanderen door de vorm van de profielen een perfecte wind- en waterdichtheid. Dat draagt natuurlijk enorm bij aan het comfort in huis. Vocht en corrosie krijgen geen kans.
  • Deceuninck-schuifpuien zijn heel stevig, wat ze extra inbraakveilig
  • Kunststof is een vuilwerend materiaal. Daardoor heb je aan onze schuifpuien nauwelijks onderhoudswerk.

Ben je geïnteresseerd in schuifpuien? Vraag dan een gratis prijsofferte of neem contact op met een dealer in jouw buurt.