Vraag een gratis offerte

Kunststof luiken

Waarom kunststof rolluiken een meerwaarde zijn voor je woning

clock min. reading time
  • elektrische rolluiken
  • kunststof ramen
  • kunststof-ramen-rolluiken
  • plaatsen rolluiken
  • rolluiken
  • rolluiken kunststof
  • rolluiken plaatsen
  • voorzetluiken

 

Als je voor ramen en -deuren in kunststof gekozen hebt, is het logisch dat je ook voor rolluiken in datzelfde, veelzijdige materiaal opteert. De perfecte aanvulling, toch? Zeker! Maar ken jij de exacte meerwaarde van kunststof rolluiken?

Één stijl voor je hele woning

Normaal gesproken kies je voor je woning één bepaalde stijl. Modern, klassiek, pastoriestijl, cottage … Voor elke woningstijl bestaan de juiste raamprofielen mét bijpassende rolluiken. De Zendow#neo Protex rolluiken van Deceuninck zijn te combineren met alle andere producten uit ons gamma. Zo hoef je helemaal geen consessies te doen en kun je op twee oren slapen. Want als je voor ramen en rolluiken in dezelfde stijl kiest, zit het gegarandeerd snor met de look van je buitengevel.

Discretie troef met kunststof rolluiken

Wij Nederlanders vinden gordijnen en rolluiken vaak overbodig. In veel woningen kun je dan ook makkelijk naar binnen kijken. Onze zuiderburen zijn iets meer op hun privacy gesteld. Voor de meeste Belgen zijn rolluiken een heuse must. Rolluiken houden ongewenste blikken buiten en verduisteren de kamer wanneer dat nodig is. Vergeet ook niet dat rolluiken bovendien een isolerende functie hebben: in de zomer houden ze de warmte buiten, in de winter de koude. Rolluiken installeren is dus zeker het overwegen waard!

Snel geplaatst

De rolluiken van Deceuninck zijn heel makkelijk te plaatsen: meestal kan de klus geklaard worden tijdens één bezoek. De reden? De luiken worden in het atelier al voorgemonteerd, zodat de monteurs zich ter plaatse volledig kunnen concentreren op de plaatsing zelf.

Kunststof rolluiken bedienen zoals je zelf wenst

Elektrische rolluiken kun je op afstand bedienen. Uiteraard kies je zelf welk soort bediening voor jou het handigst is. Vraag onze specialisten gerust om raad!