Vraag een gratis offerte

Deceuninck blijft investeren in innovatie

clock min. reading time
  • deceuninck linktrusion
  • deceuninck-prekader
  • innovatie
  • kunststof ramen
  • kunststof ramen en deuren
  • linktrusion

Deceuninck staat niet stil en is altijd op zoek naar nieuwe technieken om jouw comfort en de uitstraling en duurzaamheid van je woning te vergroten. Linktrusion is zo’n innovatie. Deze unieke technologie zorgt voor perfect isolerende ramen en deuren. Het luchtdichte prekader is nog zo’n vernieuwing die energieverslindende luchtlekken een halt toeroept.

Linktrusion: de beste thermische isolatie

Niet alleen de beglazing is bepalend voor de isolatiewaarde van een raam of deur. Ook de kader- en vleugelprofielen zijn doorslaggevend. Onze nieuwste serie raam- en deurprofielen wordt daarom uitgerust met de Linktrusion-technologie. Deze technologie optimaliseert de isolerende eigenschappen van het profiel dankzij een unieke combinatie van traditionele en innovatieve materialen.

De eerste producten van Deceuninck met de Linktrusion-technologie? Dat zijn de Zendow#neo ramen en deuren. Die maken geen gebruik meer van gegalvaniseerde versterkingen, maar van thermische versterkingen voor het kaderprofiel en continue structurele glasvezels in het vleugelprofiel. Deze innovatieve combinatie staat garant voor de best mogelijke thermische prestaties. Daarnaast zijn de profielen 100% recyclebaar.

Het prekader: geen spleetjes en kieren meer

Vaak blijven er bij de plaatsing van een raam spleetjes en kieren langs de raamkaders. Deze en andere slechte raamaansluitingen veroorzaken koudebruggen, wat funest is voor de energieprestaties van je woning. Door ramen en deuren luchtdicht in te bouwen, voorkom je warmteverlies én de bijhorende energiefactuur.

– TIP: bereken hier hoeveel u kan besparen!

Meer informatie?

Helemaal overtuigd geraakt van de innovaties van Deceuninck? Vraag een offerte aan of ga langs bij een van onze dealers. Liever eerst wat meer informatie? Vraag een gratis brochure aan!