Vraag een gratis offerte

Nieuws

Deceuninck lanceert gloednieuwe venstertabletten Stonosil: strak, modern en stijlvol

clock min. reading time
  • kunststof vensterbank
  • kunststof venstertabletten
  • kunststof-vensterbanken
  • vensterbank binnen
  • vensterbanken
  • venstertabletten

Op zoek naar strakke, stijlvolle binnenvensterbanken die uniform gekleurd zijn of als natuursteen ogen maar toch de duurzaamheid, de onderhoudsvriendelijkheid en de kras-, vocht- en uv-bestendigheid bieden die eigen is aan pvc? Je vindt het allemaal in het spiksplinternieuw gamma Stonosil van Deceuninck. Helemaal in lijn met Deceunincks slogan ‘bouwen aan een duurzame (t)huis’ zijn deze vensterbanken gemaakt op basis van gerecycleerd pvc-materiaal en zijn ze zelf 100% recycleerbaar. Zo bewijs je niet alleen jezelf, je interieur en je portemonnee, maar ook het milieu een dienst.

Bouwen aan een duurzame (t)huis

De vier categorieën pvc-oplossingen die Deceuninck aanbiedt – Ramen & Deuren,  Tuintoepassingen, Dak & Gevel en  Interieurtoepassingen – zijn stuk voor stuk state-of-the-art-toonbeelden van duurzaamheid. En dat is voor de nieuwe Stonosil-vensterbanken die Deceuninck momenteel lanceert niet anders…

De nieuwe Deceuninck Stonosil-binnenvensterbanken zijn vervaardigd op basis van gerecycleerd pvc waarvan de compoundering onder het ISO 9001-certificaat gebeurt. Op het eind van hun levenscyclus zijn ze bovendien 100% recycleerbaar.

Naast ‘duurzaam’ in de zin van milieuvriendelijk, zijn de Deceuninck Stonosil-vensterbanken uitermate robuust en slijtvast. De bekledingsprofielen bestaan uit geëxtrudeerde holle profielen in hoogslagvast ongeplastificeerd pvc waarvan de stevigheid gewaarborgd wordt door tussenwanden op regelmatige afstand. En om hun onderhoudsvriendelijkheid en hun kras-, vocht- en uv-bestendigheid te garanderen werden de Stonosil-binnenvensterbanken voorzien van een hoogwaardige laminaatfolie.

Oogstrelende steenlook of een strak uni-kleur?

Het nieuwe binnenvensterbanken-assortiment Deceuninck Stonosil zorgt dankzij zijn strakke vormgeving en afgeschuinde randen zowel in een modern als in een klassiek interieur voor een tijdloze afwerking. Deceuninck biedt de keuze uit maar liefst 6 kleuren: een natuursteenlook (blauwsteen, lichte blauwsteen, carraramarmer) of een moderne uni-tint (crèmewit, verkeerswit, verkeersgrijs).

De Deceuninck Stonosil-profielen zijn beschikbaar op lengtes van 6m, waardoor er geen naden zichtbaar zijn, en in twee verschillende breedtes: 20 cm (profiel P 541) of 25 cm (profiel P 542). De P 542-tabletten met een breedte van 25 cm zijn trouwens ook aan de achterzijde voorzien van afgeschuinde randen, waardoor ze ook toepasbaar zijn zonder neus – met een nog strakker uitzicht als resultaat.

Om de Stonosil-vensterbanken tot in de kleinste puntjes af te werken voorziet Deceuninck in een gamma eindkappen (P 549) die dankzij hun gelijkliggende vormgeving voor een oogstrelende en elegante afwerking zorgen.

Meer info of een gratis staal?

Voor meer info over de nieuwe Deceuninck Stonosil-vensterbanken, kan je terecht op www.deceuninck.nl. Het assortiment venstertabletten is terug te vinden onder de rubriek interieurtoepassingen. Je kunt via de site trouwens ook een gratis staal van de Stonosil-binnenvensterbanken aanvragen dat dan per post wordt toegestuurd.