Vraag een gratis offerte

Nieuws

Nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck: donker, vlak, strak en stijlvol, tot in het kleinste detail

clock min. reading time
  • gevelbekleding
  • premium

Trendy of tijdloos? Elegant of strak? Karaktervol of sober? Donkere gevelbekleding doet het altijd goed én je kunt er alle kanten mee op. Het is een beetje als de ‘little black dress’ of een donker kostuum. Deze zijn echter pas echt 100% ideaal als ze als gegoten zitten, met oog voor detail zijn afgewerkt en met de juiste accessoires worden gecombineerd. Deceuninck, de Belgische marktleider in bouwoplossingen, heeft volledig begrepen dat dit ook voor je woning geldt. De nieuwe gevelplanken Premium Vlak (P 2730) zijn niet alleen beschikbaar in 4 donkere kleuren en perfect vlakliggend. Ze worden ook onzichtbaar aan elkaar bevestigd dankzij het discrete koppelstuk dat Deceuninck voor dit nieuwe gevelbekledingssyteem heeft ontwikkeld. Bovendien worden ze geleverd met alle nodige afwerkings- en ventilatieprofielen in exact dezelfde look & feel als de planken zelf.

Stijlvol visitekaartje

Niets is zo bepalend voor het aanzicht van je woning als je gevel. Dat aanzicht bepaalt voor een groot deel de waarde van je woning wanneer je het later wil verkopen. Het is dan ook verstandig om te kiezen voor een gevel dat het visitekaartje vormt voor je persoonlijke smaak, en daarnaast in de toekomst tijdloos mooi zal blijven.

Met de nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck (P 2730) maak je een goede keuze. De planken zijn beschikbaar in 4 donkere tinten – alux db 703, alux antraciet, antracietgrijs en grijze eik – , en spelen perfect in op de huidige trend van donkere gevelkleuren. Het is ook een veilige keuze voor de toekomst, want ‘het nieuwe zwart’ zal altijd donker zijn.

De 20 cm hoge gevelplanken realiseren met hun vlakke vorm een strak lijnenspel dat in de smaak valt bij liefhebbers van tijdloze klasse. Samen met de andere nieuwe vindingen van Deceuninck is het nieuwste gevelsysteem het meest esthetische ooit. Het discrete koppelstuk waarmee Deceuninck de P2730 uitrust, maakt de voeg tussen de nieuwe vlakke premiumgevelplanken volkomen onzichtbaar. En voor de perfecte afwerking heeft Deceuninck een ruim assortiment afwerkings- en ventilatieprofielen uitgerust met exact dezelfde kleur en textuur als de gevelplanken zelf.

Topprestaties op functioneel vlak

De nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck geeft je woning niet alleen op esthetisch maar ook op energetisch vlak een blijvende meerwaarde. Ook op functioneel vlak scoren de planken het maximale aantal punten.

In de eerste plaats onderscheiden gevelplanken in kunststof zich doordat zij zo eenvoudig te installeren en onderhouden zijn. De montage kan snel en eenvoudig op een achterliggende draagstructuur plaatsvinden. Een standaard houten vakwerk is hiervoor voldoende. De gevel verven is niet nodig, ook na vele jaren niet. Dankzij de unieke kleurprocedés, waar Deceuninck om bekend is, blijft de gevel uiterst kleurvast en uv-bestendig.

Andere uitgesproken voordelen van gevelplanken van Deceuninck zijn de beperkte dikte en het feit dat de P 2730-planken, met hun harde kunststof toplaag en een kern van gerecycled kunststof, licht in gewicht zijn en tegelijk opvallend robuust. Hierdoor kan de nieuwe vlakke gevelplank zowel worden gebruikt als duurzame finale afwerkingslaag of worden gecombineerd met de meest uiteenlopende isolatiematerialen en isolatiediktes. De geventileerde voorzetgevel maakt in dat geval deel uit van een totaalisolatieconcept waardoor je in aanmerking komt voor premies.

 

Vraag je gratis staal aan

Om vooraf te kunnen zien hoe goed de nieuwe vlakke gevelbekleding P2730 past bij je woning, beschikt Deceuninck over een uitgebreide stalenbibliotheek die je kunt opvragen via www.deceuninck.nl. Ook voor een gratis plaatsingsofferte, een dealer bij jou in de buurt en documentatie kun je terecht op www.deceuninck.nl.