Vraag een gratis offerte

Nieuws

Ontdek onze energiezuinige raamoplossingen tijdens de Beurs Eigen Huis

clock min. reading time
  • Beurs Eigen Huis
  • beurs Utrecht
  • beurs-eigen-huis-2017
  • eigen huis bouwen beurs
  • eigen-huis-beurs
  • energielabel woning
  • energieprestatiecertificaat
  • epc certificaat

 

De Beurs Eigen Huis is de ideale gelegenheid om onze superisolerende kozijnen, ramen en deuren te ontdekken. Van 6 tot en met 8 oktober vertellen we je graag alles over onze innovatieve kunststof bouwoplossingen voor eigenaren die optimale energieprestaties voor hun huis willen.

Het energieprestatiecertificaat

Sinds 2015 is elke huiseigenaar verplicht een energieprestatiecertificaat te overhandigen bij de verkoop van zijn huis, zodat kopers en huurders kunnen zien hoe energiezuinig het is in vergelijking met andere huizen. De ideale energiezuinige woning heeft een goede isolatie, dubbel glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Met de uitstekende thermische prestaties van de Deceuninck-geveloplossingen kan elke huiseigenaar de energieprestaties van zijn woning aanzienlijk verbeteren.

Linktrusion: een nóg beter energielabel

Kunststof kozijnen, ramen en deuren staan al lang bekend om hun hoge isolatiewaarde en uitstekende prijskwaliteitverhouding. Daarnaast zijn ze ook nog eens bijzonder onderhoudsarm. De innovatieve Linktrusion-technologie van Deceuninck zorgt bovendien voor nóg betere energieprestaties met als direct resultaat een beter energielabel en dus ook een hogere verkoop- en huurwaarde voor de woning.

De revolutionaire Linktrusion-technologie benut, doseert en combineert kenmerken en prestaties van zowel nieuwe als traditionele materialen, waardoor Deceuninck vooroploopt in de branche. Normaal gesproken wordt er staal gebruikt in kunststof ramen, maar Linktrusion vervangt die traditionele versterkingswijze door continue structurele glasvezels, kunststof schuim en staaldraad. Dat isoleert véél beter.

Slanke en elegante kunststof profielen

Tot dusver de technologie, maar het oog wil ook wat. De Deceuninck-oplossingen zijn een ware visuele traktatie. De slanke en elegante kunststof profielen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar: modern en strak design, verfijnde licht afgeronde vorm of karakteristieke klassieke stijl.

Ook kunnen de kunststof profielen in een zeer uitgebreide collectie kleuren worden uitgevoerd, waardoor het kozijn of raam perfect aansluit bij de stijl van de woning. De Deceuninck-website biedt bovendien allerlei handige, interactieve online-tools. Zo berekent de energiecalculator de energiebesparing op nieuwe ramen, kozijnen en deuren en is de kleurensimulator een uitstekend hulpmiddel bij het bepalen van de juiste kozijnkleur voor de woning.

Professionele plaatsing dankzij onze Partners

De ramen, kozijnen en deuren van Deceuninck zijn in vele nieuwe en bestaande huizen in Nederland te vinden en worden via een zorgvuldig opgebouwd netwerk van lokale Deceuninck Partners – dat zijn uitsluitend professionele kozijnspecialisten – geadviseerd en geïnstalleerd. Via de dealerlocator op deceuninck.nl vind je snel een Deceuninck Partner bij jou in de buurt.

Ontdek het zelf op de Beurs Eigen Huis!

Tijdens de Beurs Eigen Huis, van 6 tot en met 8 oktober, presenteren we alle nieuwe ecologisch verantwoorde bouwoplossingen waarmee jij jouw droomhuis realiseert. Je vindt ons op onze fraaie Deceuninck-stand met nummer A1.07. Hopelijk tot snel!