Vraag een gratis offerte

Tips & tricks

Laat je ramen plaatsen door een professional

clock min. reading time
  • kunststof ramen
  • nieuwe ramen
  • plaatsing ramen
  • raamprofielen
  • ramen en deuren
  • ramen installeren
  • ramen plaatsen

Nieuwe ramen kopen, het is en blijft een aanzienlijke investering. De verleiding is dan ook groot om de installatie van je ramen voor je eigen rekening te nemen. We twijfelen uiteraard niet aan je praktische vaardigheden, maar toch raden we aan om daarvoor de hulp van een professional in te roepen. De Preferred Partners van Deceuninck, bijvoorbeeld. Zij zijn perfect op de hoogte van de trucs en valkuilen van raammontage, en zorgen voor een foutloze plaatsing, dé voorwaarde voor een hoogisolerende woning.

Link tussen montage van je ramen en woningisolatie

Er is meer nodig dan kwalitatieve materialen om een woning comfortabel en energiezuinig te maken. Ook deze factoren spelen een rol:

  • De correcte montage van je ramen is belangrijk om een maximale thermische en akoestische isolatie te bereiken. Luchtdichtheid is echt een must. Een 100% luchtdichte plaatsing is alleen weggelegd voor ervaren raamprofessionals.
  • Ramen juist opmeten lijkt kinderspel, maar dat is het niet. Wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Dan haal je er het best een expert bij.
  • Als er rondom het raam niet efficiënt geïsoleerd wordt, loop je het risico op koudebruggen. Zelfs het kleinste foutje kan een warmtelek veroorzaken.

Ramen monteren? Ga voor een erkend montagebedrijf

Een erkend montagebedrijf heeft alle troeven in huis om je kunststof ramen op de correcte manier te installeren. Neem je alleen maar genoegen met kwaliteit? Dan is er altijd ons breed netwerk van Partners en verdelers. Zij beantwoorden stuk voor stuk aan al onze kwaliteitsvereisten en zullen je kunststof ramen snel en efficiënt installeren. Dankzij hun degelijke opleiding en continue bijscholing, én natuurlijk de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze kunststofoplossingen, kies je bij Deceuninck voor het beste totaalpakket.

In alle gemoedsrust nieuwe ramen laten installeren

Je nieuwe ramen laten plaatsen door een erkend verdeler, voorkomt heel wat kopzorgen. Als er bijvoorbeeld na verloop van tijd iets zou mislopen met je raam, springt je Partner onmiddellijk in de bres. Doe je de installatie van je kunststof ramen dan weer zelf of laat je het doen door een niet-erkend montagebedrijf, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de eventuele schade. Zo zie je maar: bij een Deceuninck Partner koop je in alle gemoedsrust.

Ben je geïnteresseerd in onze hoogisolerende ramen en deuren? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Of vraag een gratis brochure aan voor meer informatie.