Vraag een gratis offerte

Tips & tricks

Mooi weer? Tijd voor een tuinfeest!

clock min. reading time
  • barbecue
  • bbq
  • bbq’en
  • decoratie-tuinfeest
  • feest organiseren
  • terras barbecue
  • tuin bbq
  • tuinfeest ideeën
  • tuinfeest-organiseren

We hebben al een aantal mooie dagen gehad en deze zomer volgen er ongetwijfeld nog veel meer. Een zonnige dag is de perfecte kans om je vrienden, familie of buren uit te nodigen voor een gezellig tuinfeest. Wat is er immers leuker dan in je eigen tuin lekker kletsen en lachen terwijl je je tegoed doet aan zomerse snacks en drankjes?

Een origineel tuinfeest

Een tuinfeest vraagt wel wat voorbereiding. Je moet nadenken over wie je allemaal wilt uitnodigen, wat je gaat serveren, wie voor de muziek gaat zorgen, … Misschien wil je je tuin wel op een originele manier versieren. Wat dacht je van lichtgevende ballonnen of slingers in de bomen?

Denk ook eens na over hoe je je gasten wilt entertainen. Praten en drinken is natuurlijk leuk, maar een spel doet het ook altijd goed. Twister is bijvoorbeeld een echte aanrader. Pret gegarandeerd voor deelnemers en toeschouwers!

Veilig barbecueën

Niets is zomerser dan een barbecue. Om veilig te barbecueën gebruik je het liefst speciale aanmaakblokjes of -gel, en géén alcohol of spiritus. Zorg ervoor dat het barbecuestel op een stevige ondergrond staat. Draag geen synthetische kleren en houd een brandblusser in de buurt.

Maak van een grote tafel op je terras een zomers buffet met frisse salades. Heb je een terras in Twinson-houtcomposiet, dan zit je goed. Zo’n terras is namelijk slipvrij, ook als je een fles wijn of een karaf water hebt gemorst. Bovendien is Twinson erg makkelijk schoon te maken, iets wat je zeker zult waarderen de dag na je tuinfeest.

Creëer de nodige privacy in je tuin

Een tuinfeest is leuk, maar de sfeer wordt pas echt top als je genoeg privacy hebt. Of laat jij je ook helemaal gaan op de dansvloer als je buren en toevallige voorbijgangers nieuwsgierig toekijken?

Met een Twinson-tuinscherm is je privacy helemaal gewaarborgd. Bovendien is deze tuinomheining stevig, makkelijk te plaatsen en makkelijk te onderhouden.

Geïnteresseerd in een terras of tuinpanelen in Twinson-houtcomposiet? Vraag dan een gratis offerte aan of neem contact op met een van onze dealers.