Vraag een gratis offerte

Design

Kies dakoverstek in harmonie met de rest van je woning

clock min. reading time
  • dakrand kunststof
  • dakrand-pvc
  • dakrandbekleding
  • dakrandbekleding pvc
  • dakrandbekleding-kunststof
  • dakranden
  • dakrandoversteek
  • dakrandoverstek

Het geheim van een mooie uitstraling van je woning zit ‘m vaak in de details. De kleinste afwerkingen maken het verschil. Zo ziet je huis er pas écht af uit met een dakoverstek die perfect past bij je houtwerk buiten. Gelukkig heeft Deceuninck een goede oplossing voor elke woning. Kijk maar!

Maak kennis met Twinson

Twinson is de perfecte combinatie van hout en kunststof. Het materiaal ziet eruit als hout, maar biedt je alle voordelen van kunststof. Daardoor is een dakoverstek van Twinson bijvoorbeeld erg onderhoudsvriendelijk: in tegenstelling tot hout, hoeft Twinson niet geolied, geverfd of vernist te worden, waardoor je tijd en geld bespaart. Twinson gaat ook veel langer mee dan echt hout, is honderd procent recyclebaar en erg milieuvriendelijk.
Twinson is beschikbaar in drie mooie, natuurlijke kleurvariaties: zoethoutzwart, schorsbruin en leigrijs.

Of ga voor kunststof!

Naast Twinson biedt Deceuninck ook dakgootbekleding, dakoverstekken en dakrandbekleding in kunststof om je woning te beschermen en verfraaien. Deceuninck maakt voor jouw dakranden gebruik van holwandige kunststof en/of kunststof-hardschuim, dat even makkelijk te bewerken is als hout. Een extra mooi voordeel van kunststof dakranden is het uitgebreide kleurengamma. Ze zijn beschikbaar in dezelfde kleuren als de Deceuninck-ramen, waardoor je je dakrandbekleding moeiteloos afstemt op de rest van je houtwerk buiten. Je woning in harmonie brengen was nog nooit zo gemakkelijk.

Dakoverstek plaatsen: een fluitje van een cent

Vraag je je af hoe je zo’n dakoverstek moet plaatsen? Maak je geen zorgen, het is makkelijker dan je zou denken. Dankzij het handige tand- en groefsysteem en de onzichtbare bevestigingsclips kun je de dakrandoverstekken van Deceuninck gewoon met standaard gereedschap installeren. Je bekleedt er bovendien zelfs de moeilijkste hoeken mee. Ideaal voor doe-het-zelvers!

De volledige installatiegids vind je hier.

Interesse in de kwalitatieve dakoverstekken van Deceuninck? Vraag gratis een staal aan of vind een dealer in de buurt.