Vraag een gratis offerte

Kleuren & kunststof ramen: wat zijn de opties?

clock min. reading time
  • kleur kozijnen
  • kleur raamprofielen
  • kleuren kunststof ramen
  • kozijnen kleurcombinaties
  • kozijnen-kleuren
  • kunststof ramen

Kunststof ramen hebben verschillende voordelen. Ze zorgen niet alleen voor een uitstekende isolatie maar zijn ook veilig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. En er is meer: Aangezien de stijl van je huis net zo belangrijk is als de energiezuinigheid, heb je voor de kleuren van je kunststof ramen keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod. Want het oog wil ook wat natuurlijk!

Kleuren kunststof ramen: van buitenzijde tot binnenlijst!

De tijd dat kunststof ramen een kunstmatige uitstraling hadden, ligt al lang achter ons. Dankzij voortdurende vernieuwing en innovatie vind je vandaag gekleurde kunststof ramen die perfect aansluiten bij je persoonlijke smaak. Of je voorkeur nu uitgaat naar landelijke of hypermoderne design huizen.

Hou je niet van de wit blinkende look van kunststof? Geen probleem: met het 360°-aanbod van Deceuninck kan je voortaan ook kiezen voor integraal, rondom rond gekleurde ramen. Een kunststof-raam dat aan de vier zijden gecoat is, tot de binnenlijst toe, straalt degelijkheid en klasse uit. Op die manier zijn de kleuren van kunststof-ramen geen kopzorg meer maar een troef!

Unieke oppervlaktetechniek

Om de kleuren van je kunststof ramen volledig tot hun recht te laten komen, hebben de Zendow en Zendow#neo 360°-ramen een coating met harde polyamidekorrels. Dat creëert een satijnachtige, matte look. De korrelige structuur voelt aangenaam aan en heeft een warme uitstraling. Als kers op de kaart zijn 360°-ramen ook nog eens kleur- en krasvast en milieuvriendelijk (dankzij het gebruik van verf op waterbasis).

De kleurensimulator helpt je kiezen

Als je kleuren kiest voor je kunststof ramen, ga je maar beter niet over één nacht ijs. De kleur van je raamkozijnen heeft namelijk een groot effect op de look-and-feel van je huis. Gelukkig is er de online kleurensimulator om je een handje te helpen. Laad een foto van je huis op, selecteer een van de onderhoudsvriendelijke en duurzame kleuren uit het Deceuninck-aanbod en bewonder meteen het resultaat!

Interesse? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!