Vraag een gratis offerte

Kunststof deuren

De beste ramen en deuren voor je nieuwbouwwoning

clock min. reading time
  • deuren
  • deuren-nieuwbouwwoning
  • nieuwbouw ramen deuren
  • nieuwbouw-ramen-en-deuren
  • nieuwbouwwoning deuren
  • nieuwbouwwoning ramen
  • ramen
  • ramen deuren
  • ramen-deuren-kiezen

 

Laat je binnenkort een nieuwbouwwoning bouwen? Dan kun je niets aan het toeval overlaten! Vind je het esthetische aspect cruciaal? Weet dan dat het schrijnwerk een belangrijke factor is voor de uitstraling van de gevel. Kies je voor witte raamkozijnen, dan zit je hoe dan ook goed, want die passen overal mooi bij. Maar de kunststof ramen van Deceuninck bieden nog tientallen andere mogelijkheden.

Ramen en deuren kiezen voor je nieuwbouwwoning

Ga je resoluut voor een moderne nieuwbouwwoning? Als je kiest voor rode of donkere baksteen, dan kun je daar een raamkozijn in een nóg donkerdere tint bijnemen. Zo versterk je de hedendaagse ‘feel’. Een raamkozijn in een lichtere kleur zorgt dan weer voor contrast.

Wordt je nieuwbouwwoning wit bepleisterd? Dan zijn grijze of zwarte kozijnen een goede keuze. De dynamische lijnen zullen je nieuwe ramen extra in de verf zetten.

De meest geschikte ramen voor een klassieke villa?

Kies je voor een gevel met lichte bakstenen, of met natuurlijke tinten? Versterk dan dat warme effect met blauwe, bordeaux of taupe raamkozijnen. Heb je onze Autentica-collectie al gezien? Deze kozijnen passen het best bij de klassieke stijl. De sierlijke vormen en decoratieve elementen, zoals vooruitspringende balken of ramen in kruisvorm, zullen je zeker bekoren!

Overweeg zeker ook houtimitatie-coatings. Die versterken de authentieke look van je ramen en bieden daar bovenop alle voordelen van kunststof. Deze raamkozijnen zijn dan ook onderhoudsvriendelijk, superisolerend, duurzaam …

Wettelijke isolatie-eisen

Maar nieuwe kozijnen kies je niet alleen op basis van de esthetiek. Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge energie-eisen. Vanaf 2020 moeten alle nieuwe huizen ‘bijna energieneutraal’ of ‘BEN’ zijn. En dus zijn isolerende kozijnen onontbeerlijk. Kies niet alleen voor (drie)dubbel glas, maar ook voor deur- en raamprofielen die de warmte helpen binnenhouden.

Een duurzame nieuwbouwwoning

Wij van Deceuninck hechten enorm veel belang aan het milieu en een duurzame toekomst. Daarom ontwikkelden we naast ramen en deuren ook ecologische gevelbekleding.

Net als voor je ramen en deuren kun je ook hier kiezen uit een veelvoud van kleuren en tinten. Bovendien kun je vertrouwen op de expertise van onze specialisten. Heb je vragen over de meest geschikte combinatie van gevelbekleding en raamprofielen, dan helpen zij je graag verder.

Benieuwd hoe je kunststof ramen er in jouw nieuwbouwwoning zullen uitzien? Gebruik onze kleurensimulator!