Vraag een gratis offerte

Kunststof deuren

De vrieskou buitenhouden? Dan moet je isolerende deuren hebben!

clock min. reading time
  • deuren isoleren
  • deuren kunststof
  • deurisolatie
  • isolerende deuren
  • kunststof deuren
  • ramen en deuren

Niemand heeft graag snijdende vrieskou. En al helemaal niet als ze je woning binnendringt! Het dak en de muren zijn gevoelige punten, maar je ramen en deuren zijn dat evenzeer. In dit artikel bekijken we het belang van isolerende deuren. Die zijn – net als andere isolerende elementen in je woning– cruciaal voor een aangename binnentemperatuur en een betaalbare energiefactuur. Lees snel verder!

Isolerende deuren: alleen topkwaliteit is goed genoeg

Zijn de deuren in je huis verouderd? Dan heb je wellicht al gemerkt dat de hal de laatste tijd onaangenaam fris is. Daar zitten de wintertemperaturen natuurlijk voor iets tussen, maar dat is uiteraard geen excuus. In een woning met goed isolerende deuren is het overal aangenaam warm, tot in de hal toe. Het profiel van je deuren speelt daarbij een sleutelrol. Besparen op kwaliteit doe je dus beter niet. Kies in de plaats daarvan voor innovatieve deurprofielen die de koude definitief een halt toeroepen.

Ongeëvenaarde isolatie met kunststof deuren

Het verschil tussen kwalitatieve deurprofielen en doorsneeprofielen? Dat zit in de eerste plaats in de thermische prestaties. De kunststof deuren van Deceuninck scoren op dat vlak alleszins uitstekend. Naast zijn optimale prijs-kwaliteitverhouding staat kunststof namelijk bekend voor zijn hoge isolatiewaarde. Onze Zendow#neo profielen bezorgen je woning een ongeëvenaarde thermische en akoestische isolatie, zodat jij in alle rust geniet van aangename temperaturen.

100% luchtdicht

Vaak komt koude lucht via de deuraansluitingen naar binnen. Daarom ontwikkelden we bij Deceuninck een uniek prekader. Dat is een afwerkingsprofiel dat een luchtdichte aansluiting tussen muur en kaderwerk garandeert. Op die manier zijn warmtelekken rondom je deuren voorgoed verleden tijd!

Ook veiligheid is een belangrijke factor

Niet alleen de isolatie van je deuren is trouwens een belangrijk aandachtspunt. Ook de inbraakveiligheid speelt een rol. De Deceuninck Zendow en Zendow#neo deuren voldoen in ieder geval aan alle Europese veiligheidsnormen rond inbraakwerendheid. Sterker nog: Zendow en Zendow#neo deuren met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas zingen het zonder problemen langer uit dan de drie vooropgestelde testminuten. Bekijk het filmpje dat het de lange weerstand mooi illustreert.