Vraag een gratis offerte

Nieuwe deuren kopen: drie niet te negeren aandachtspunten

clock min. reading time
  • deuren kopen
  • deuren pvc
  • isolatie deuren
  • kunststof schuifdeuren
  • pvc deuren

Wie nieuwe deuren wil kopen, gaat het best niet over één nacht ijs. Net als ramen zijn deuren namelijk bepalend voor het uitzicht én het comfort van je woning. Ze hebben niet alleen een invloed op de lichtinval, isolatie en de winddichtheid van je huis, maar spelen ook een belangrijke rol bij de inbraakwerendheid. Ben je op zoek naar ramen die op elk domein scoren? Hou dan zeker rekening met enkele aandachtspunten.

1. Nieuwe deuren kopen: topisolatie is een must!

De invloed van deuren op woningisolatie wordt vaak onderschat. Echter helpen kwalitatieve deuren de thermische en akoestische prestaties van je woning er flink vooruit. Cruciaal is uiteraard de materiaalkeuze. Kies je ervoor om nieuwe kunststof deuren te kopen, dan zit je alvast safe. Naast zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat kunststof immers bekend voor zijn hoge isolatiewaarde. Onze Zendow#neo deurprofielen bezorgen je woning een ongeëvenaarde thermische en akoestische isolatie, zodat je thuis in alle rust kan genieten van aangename temperaturen.

2. Nieuwe deuren kopen: maak het inbrekers nog moeilijker

Niet alleen isolatie heeft een invloed op je wooncomfort, ook een veilig gevoel is onmisbaar om ongestoord te kunnen genieten. Daarin spelen drie elementen een rol:

  • Veiligheidsbeslag: kies voor veiligheidsbeslag met meerpuntsluitingen op drie of vijf plaatsen en een afsluitbare deurkruk.
  • Profielen: onze versterkte Zendow & Zendow#neo kunststof profielen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen rond inbraakwerendheid (NBN EN 1627 tot en met 1630).
  • Keuze van het glas: inbraakbestendig dubbel gelaagd veiligheidsglas is de beste keuze. Voor borstweringen beneden de 90 cm (NBN S 23-002/A1) gaat het zelfs om een verplichting.

3. Nieuwe deuren kopen: kies voor duurzaam design met een meerwaarde

En last but not least: kies voor topdesign. Want nieuwe deuren kopen, dat is in de eerste plaats jezelf verwennen. Met meer comfort én met een duurzame afwerking om u tegen te zeggen. Ook daarvoor ben je bij Deceuninck aan het juiste adres. Ons brede gamma overtreft je stoutste verwachtingen: intelligente kleuren, eigentijdse lijnen, afwerking op maat (draairichting, met of zonder hor), … Kortom: alles wat je van een design deur mag verwachten!
Zijn onze kwalitatieve kunststof deuren iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!