Vraag een gratis offerte

Wat je nog niet wist over kunststof ramen en deuren

clock min. reading time
  • kunststof deuren
  • kunststof raamkozijn
  • kunststof ramen
  • kunststof ramen en deuren
  • ramen deuren
  • ramen en deuren

Kunststof ramen en deuren maken je woning op-en-top energiezuinig, dat hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Ook de interessante prijs-kwaliteitverhouding is intussen een publiek geheim. Toch is de kans groot dat je nog niet op de hoogte bent van álle voordelen van kunststof ramen en deuren. Ontdek hier alle minder bekende, maar daarom niet minder belangrijke voordelen!

Ook kunststof ramen en deuren stralen authenticiteit uit

Wie denkt aan authentieke ramen en deuren, denkt in de eerste plaats misschien aan hout. Maar wist je al dat ook kunststof raam- en deurprofielen garant staan voor een natuurlijke look-and-feel? De tijd dat kunststof ramen alleen verkrijgbaar waren in een blinkend witte en goedkoop ogende uitvoering is dan ook voorgoed voorbij.

Wil je een woning die hedendaags comfort biedt, maar tegelijkertijd de grootsheid van vroeger uitstraalt? Dan zijn de Autentica-ramen zeker iets voor jou. Je kan ze verkrijgen in vier aantrekkelijke stijlen:

  • Baroc: verzonken ramen
  • Renaissance: ramen met vooruitspringende balken
  • Romantic: ramen met kruisvorm
  • Arboré: ramen met houtverbindingslook

Prachtige, tijdloze kleuren als handelsmerk

Kunststof hoeft helemaal niet synoniem te zijn met blinkend witte raamprofielen. Integendeel zelfs: kunststof ramen en deuren zijn verkrijgbaar in prachtige, tijdloze kleuren waarbij je bovendien uit verschillende uitvoeringen kan kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van coating, folie of gekleurd in de massa?

Als je kiest voor coating, kan je zelfs gaan voor de rondom rond gekleurde 360°-ramen. Met het unieke 360°-kleurprocédé worden je kunststof profielen integraal en aan de vier zijden gecoat. Zo zie je nergens nog blinkende kunststof, zelfs niet aan de binnenkant!

Volledig recycleerbaar

Ook de kunststof ramen van Deceuninck zijn een honderd procent duurzaam product. Volgens ons hoort kunststof niet thuis in het containerpark of in de verbrandingsoven, en daarom recycleren we oude ramen en deuren integraal in onze recyclingfabriek in Diksmuide. Zo is de productiekringloop volledig gesloten!

Ben je helemaal overtuigd van de unieke kwaliteiten van kunststof ramen en deuren? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!