Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Hoe kies je de beste glaszetter voor je nieuwe ramen en deuren?

clock min. reading time
  • erkende glaszetter
  • plaatsen deuren
  • plaatsen-ramen
  • ramen en deuren plaatsen

Net de bestelling voor nieuwe kunststof raamkozijnen en deuren geplaatst? Goede keuze! Daarna wacht weer een belangrijke beslissing: wie gaat je nieuwe ramen plaatsen? Je mag dan wel een handige Harry zijn op het vlak van bouwen en verbouwen, laat het plaatsen van ramen en deuren aan een erkende glaszetter over!

Correcte plaatsing: essentieel voor optimale isolatie

Je woning comfortabel en energiezuinig maken? Veel klussers en verbouwers denken dat werken met kwaliteitsvolle materialen voldoende is. Toch zijn er valkuilen genoeg:

  • Een eerste stap is het exact opmeten van de ramen, want je komt bij de levering liever niet voor verrassingen te staan. Laat daarom de metingen over aan een vakman.
  • Voor een maximale thermische en geluidsisolatie is ook een correcte plaatsing van de ramen En net zo belangrijk is luchtdichtheid. Wil je een 100% luchtdichte plaatsing? Ga in zee met ervaren glaszetters: zij hebben de nodige professionele kennis en expertise.
  • Koudebruggen … Vermijd dat de isolatie van je ramen niet efficiënt gebeurt. Je zit namelijk sneller met een warmtelek dan je in de gaten hebt.

Doe een beroep op een expert in nieuwe ramen plaatsen

Kunststof raamkozijnen leveren lagere energiekosten op, maar alleen als ze op de juiste manier geplaatst worden. Het betere kluswerk is vaak niet goed genoeg voor een efficiënte en optimale thermische en geluidsisolatie. Voor écht vakwerk vertrouw je op een vakspecialist. Een foutloze plaatsing garandeert je een hogere energiezuinigheid en een lagere energierekening.

Een erkende glaszetter verdient zichzelf terug

Kunststof raamkozijnen correct plaatsen, daar is de nodige technische kennis en ervaring voor nodig. Een erkende glaszetter heeft die. Daarom werkt Deceuninck alleen samen met partners en dealers. Zij hebben dezelfde hoge kwaliteitseisen die we voor onze ramen stellen. Ze installeren je kunststof raamkozijnen dan ook snel, efficiënt, binnen de afgesproken termijn en tegen een redelijke prijs. Hoezo vakmanschap is duur?

De garanties van een erkende glaszetter

De partners van Deceuninck zijn goed opgeleid en bezitten alle nodige kwaliteitscertificaten. Toch problemen achteraf? Zij laten je niet in de kou staan en komen het oplossen. Kies voor je ramen en deuren een Deceuninck Partner, dan ben je zeker.