Vraag een gratis offerte

Ramen en renovatie: waarom je die oude ramen maar beter vervangt

clock min. reading time
  • kostprijs nieuwe ramen
  • kozijnen isolatie
  • kozijnen isoleren
  • kozijnen renoveren
  • kozijnen vervangen
  • ramen renovatie
  • ramen vervangen
  • renovatie-ramen

Vandaag ontsnapt nog altijd tot 40% van de warmte in gebouwen langs de ramen. Inderdaad, verouderde of versleten ramen zijn een ramp voor de isolatie van je huis. Dit warmteverlies kan met de juiste ramen renovatie gemakkelijk worden tegengegaan. Lees hier wat het effect is van nieuwe ramen op de isolatie én de look-and-feel van je huis.

Ramen en renovatie: lekker knus, lage energiefactuur

Een huis met verouderde ramen heeft meerdere nadelen. Als de warmte gemakkelijk ontsnapt, zal je huis niet alleen kouder aanvoelen maar door de zwakke wind- en luchtdichtheid ook minder comfortabel zijn. Verouderde ramen zorgen bovendien voor een hogere energiefactuur. Nieuwe ramen, en zeker kunststof ramen, maken definitief een einde aan die ongemakken. Ze toveren je huis om tot een warme en knusse plek met duurzame eigenschappen en lage kosten.

Raamrenovatie: meer dan alleen isolatievoordelen

Nieuwe raamkozijnen met nieuwe beglazing, het biedt alleen maar voordelen. Ramen renovatie betekent namelijk dat je kiest voor de allerbeste materialen, die in elk domein scoren. Zo is een huis met nieuwe kunststof ramen meteen ook een stuk veiliger en geven de huidige lichte en elegante kozijnen veel meer lichtinval. En dat is nog niet alles: nieuwe kunststof ramen zijn goed beschermd tegen vocht en corrosie en tegelijk onderhoudsarm.

Nieuwe ramen, dat is kiezen voor topdesign

Met de renovatie van je ramen geef je je huis meteen een klassevolle uitstraling, of je nu van authentiek of modern houdt. Het design van kunststof-ramen gaat perfect met elke stijl. Van waterlijsten tot drempels, alle kozijnen zijn ontwikkeld met oog voor samenhang en detail. Op die manier passen ze naadloos in een klassieke, hedendaagse of strakke bouwstijl. Kies je voor Deceuninck Zendow#neo ramen, dan heb je meer dan genoeg keuze: je kiest zelf je handgrepen (in messing, inox, …), het type raamopeningen, of je al dan niet sierlijsten toevoegt, … Tip: Integraal gekleurde 360°-ramen maken je huis helemaal af.

Test het effect van gekleurde ramen op voorhand met de online kleursimulator!

Interesse? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!