Vraag een gratis offerte

Kunststof kozijnen

Volop genieten van je uitzicht? Kies voor grote ramen

clock min. reading time
  • grote raampartijen
  • grote ramen
  • grote schuiframen
  • nieuwe ramen
  • schuifdeuren
  • schuifpuien

Wie denkt aan duurzaam bouwen, denkt misschien aan degelijke isolatie. En hoewel grote ramen daar op het eerste gezicht moeilijk mee te rijmen vallen, is er geen enkele reden waarom je het met kleine raampartijen zou moeten doen. Integendeel! Hieronder sommen we alle voordelen én aandachtspunten op die bij een weids uitzicht komen kijken.

Groots zicht, groot licht

Grote ramen geven je vanzelfsprekend méér natuurlijk licht dan kleine en ze geven een ruimer effect aan je interieur. Maar ook aan de buitenkant ziet je woning er een stuk groter uit. Bovendien creëer je een mooiere overgang tussen binnen en buiten – zeker als je de vloertegels laat doorlopen en je voor een grote schuifdeur kiest. De moderne look krijg je er zo bij.

Bespaar op energie

Als je kiest voor HR-glas en kwalitatieve kozijnen, hoeven grote ramen je geen hogere energierekening te bezorgen. Sterker nog: je kunt gewoon extra genieten van de warmte die de zon geeft. Vooral in de winter is die gratis verwarming mooi meegenomen. Dreigt de temperatuur in de zomer té hoog op te lopen? Dit kun je dan eenvoudig verhelpen met zonwerend glas of zonwering.

Uitstraling en comfort

Grote raampartijen geven je woning ook een unieke uitstraling. Er is een ruime keuze als het over raamkozijnen gaat, ook wat betreft de kleur of stijl. Met de premium-ramen van Deceuninck en het Zendow#neo Prekader kies je voor ultiem wooncomfort mede dankzij de optimale thermische én geluidsisolatie. Als je de installatie bovendien door een van onze professionals laat doen, kun je erop rekenen dat die plaatsing perfect gebeurt.

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan of ga langs bij een van onze dealers. Meer informatie nodig? Vraag een brochure aan!