Vraag een gratis offerte

Kunststof luiken

Creëer voldoende schaduw in huis met kunststof rolluiken

clock min. reading time
  • elektrische rolluiken
  • pvc ramen
  • rolluiken kopen
  • rolluiken laten plaatsen
  • rolluiken monteren
  • rolluiken plaatsen
  • voorzetrolluiken

Laat je binnenkort je oude kozijnen vervangen door gloednieuwe exemplaren uit kunststof? Erg verstandig, want kunststof kozijnen hebben heel veel voordelen. Maar vergeet ook de rolluiken niet. Met kunststof rolluiken doe je jezelf nog heel wat andere voordelen cadeau.

Veilig en geborgen met kunststof rolluiken

Kunststof kozijnen houden tijdens de winter de warmte binnen en houden tijdens de zomer je woning heerlijk koel. Schijnt de zon nogal fel? Met rolluiken zorg je meteen voor het broodnodige streepje schaduw in huis. En je mooie meubels verbleken niet!

Maar kunststof rolluiken bieden nog meer voordelen. Ze vergroten het gevoel van veiligheid en geborgenheid in huis en houden straatlawaai buiten. Een rustig avondje tv-kijken? Met de rolluiken naar beneden hoef je je geen zorgen te maken over privacy.

Kunststof rolluiken van Deceuninck

Ons advies: kies voor de Zendow#neo Protex-rolluiken van Deceuninck, want dan ben je verzekerd van absolute topkwaliteit. Kunststof is bestand tegen alle weersomstandigheden. Regen, hagel of sneeuw: je rolluiken zijn ertegen bestand. Zelfs als de zon er genadeloos op schijnt, behouden onze rolluiken jarenlang hun kleur. Hoe dat komt? De innoverende kleurlakken reflecteren het zonlicht, in plaats van het te absorberen.

Makkelijk te installeren, makkelijk te bedienen

De Zendow#neo Protex-rolluiken zijn erg eenvoudig te installeren. De kast bestaat uit één stuk en kan dus in één keer geplaatst worden.

Ook het bedienen van de rolluiken is kinderspel. Je hebt de keuze tussen lint- of motorbediening. Kies je voor elektrische aandrijving, dan kun je je rolluiken ook via domotica aansturen.

Ben je geïnteresseerd in onze kunststof rolluiken? Vraag dan gerust een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze dealers.