Vraag een gratis offerte

Nieuws

Winnaar Deceuninck Facebook actie ontvangt cheque van €5000

clock min. reading time

De winnaars van de Deceuninck Facebook-actie, waarmee Nederlandse particulieren €10.000 aan prijzengeld konden winnen, zijn bekend. De familie Leenheer uit Hoogvliet mocht uit handen van Paul Jansen, commercieel directeur Deceuninck Nederland, een cashbackcheque van maar liefst €5000 in ontvangst nemen. De actie liep hield in dat men een fraaie kleurenfoto van zijn of haar nieuwe Deceuninck Zendow#neo kozijnen kon insturen om vervolgens op de Deceuninck Facebookpagina de meeste ‘likes’ te verzamelen. Nog 5 andere winnaars ontvangen elk €500.

Gelukkige winnaar

De campagne van Deceuninck met als motto ‘Bespaar op energie, niet op comfort en design’ sloeg aan onder particulieren die in deze tijd meer dan ooit duurzaamheid en energiezuinigheid als koopmotieven hebben. Winnaar de heer Leenheer licht toe: “Wij zochten op Google naar kozijnen en kwamen uiteindelijk bij Deceuninck uit omdat het de ‘Ferrari’ is onder de kozijnen. De energiezuinige en milieu-aspecten vonden wij uiterst belangrijk, maar het kozijn diende vanzelfsprekend ook te passen bij de stijl van onze woning. Tot slot speelden ook de fraaie afwerking en de houdsvriendelijkheid een belangrijke rol. Deceuninck bood met hun Zendow#neo kozijnen de perfecte oplossing. Wij zijn zeer gelukkig met onze kozijnen èn natuurlijk met de cheque.

Energiezuinige Deceuninck Zendow#neo kozijnen

Binnen de Deceuninck campagne lag de focus op de energie-efficiënte en comfortverhogende eigenschappen van de nieuwe Deceuninck Zendow#neo-profielen. Deceuninck kozijnen, ramen en deuren presteren namelijk veel beter dan de actuele normen die binnen de strenge energieprestatieregelgeving (EPN) van kracht zijn. Dit komt mede door toepassing van de unieke Linktrusion-technologie die een alternatieve oplossing biedt voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in hoofdprofielen. Dit zorgt voor een significante verbetering van de thermische prestaties. “Met ons optimaal geïsoleerde schrijnwerk realiseren particulieren een serieuze besparing op de energiefactuur. Daarnaast draagt Deceuninck met de grote keuze aan stijlen en het uitgebreide kleurenpallet in belangrijke mate bij tot architecturale meerwaarde van een woning. Wij bieden particulieren een volledig pakket voordelen om voor Deceuninck kozijnen te kiezen”, aldus Paul Jansen, commercieel directeur Deceuninck Nederland.

Er werd een online kleursimulator ontwikkeld waarmee je eenvoudig kunt visualiseren welke kleur bij de woning en de leefomgeving past. Dit kan door een foto van de eigen woning op te laden. Met de interactieve energiecalculator kun je in een handomdraai uitrekenen wat de mogelijke energiebesparing zal worden met nieuwe energiezuinige kozijnen. Dat zijn handige hulpmiddelen tijdens de zoektocht naar nieuwe kozijnen.