Vraag een gratis offerte

Tips & tricks

De 3 bouwstenen van landelijk wonen

clock min. reading time
  • autentica
  • landelijk wonen
  • landelijk wonen interieur
  • landelijke woning
  • rustiek wonen
  • rustieke-woning

Landelijk wonen doet meteen denken aan rust, groen en weidse omgevingen. Wat is er beter om je batterijen weer op te laden na een drukke werkdag of een helse file huiswaarts? Wie de rustieke woonprincipes écht in de praktijk wil brengen, kiest het best voor een landelijke woning met dito interieur en exterieur. Wat het juist inhoudt, een landelijke woning? Dat ontdek je hier!

Landelijk wonen: comfort centraal

We hoeven je wellicht niet te vertellen dat winters op het platteland net iets strenger zijn en de zomers net iets heter. Dat maakt natuurlijk dat een landelijke woning maar beter op-en-top geïsoleerd is. Degelijk dak-, vloer- en muurisolatie zijn een must, net zoals kwalitatieve ramen en deuren. Met de kunststof ramen en deuren van Deceuninck zit je alvast helemaal goed. Dankzij continu evoluerende technologieën en innovaties bieden ze de hoogst mogelijke thermische en akoestische isolatie.

Een stijlvol totaalplaatje

Uiteraard is niet alleen comfort van belang. Ook de sfeer is doorslaggevend bij een landelijke woning. Van de gevel tot de badkamer: elk element moet een natuurlijke flair uitstralen. Hoe je die koppelt aan isolatie en topkwaliteit? Dat is ook de vraag die onze productontwikkelaars bezighield. Hun antwoord: de Autentica kunststof ramen. Die zijn voorzien van de meest geavanceerd isolatie-innovaties én hebben bovendien een authentieke uitstraling. Een must voor iedereen die graag een plaatje ziet dat helemaal klopt.

Privacy voorop

Een onmiskenbaar voordeel van een huis op het platteland? De bijhorende tuin natuurlijk! Want zeg nu zelf: wat is er leuker dan tijdens de warme zomermaanden genieten van een barbecue op je eigen stukje grond? Om er optimaal van te genieten, heb je echter wel nood aan privacy. Ben je op zoek naar een degelijke tuinafsluiting die geen afbreuk doet aan de esthetiek van je tuin? Dan zijn onze Twinson-tuinschermen helemaal je ding. Ze verenigen het beste van twee werelden: het natuurlijke uitzicht en het warme gevoel van hout met het onderhoudsgemak en de robuustheid van kunststof.

Ben je op zoek naar hoogisolerende ramen en andere elementen die je woning die typisch landelijke toets geven? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!