Dak & gevel

Een opknapbeurt voor je woning? Kies voor gevelbekleding in Goes!

Kan je gevel een opknapbeurt gebruiken? Dan kun je je gevel grondig reinigen, maar als het om een hele oude gevel gaat, is dat vaak niet voldoende. Gelukkig zijn er nog andere mogelijkheden. Denk maar aan gevelbepleistering, nieuwe gevelstenen of een groene gevel. Kunststof gevelbekleding is wellicht de interessantste keuze. Je kunt zo’n gevelbekleding bovendien ook in Goes vinden!

Makkelijk te reinigen

Kunststof is een onderhoudsvriendelijk materiaal. Het is namelijk van nature stof- en vuilwerend. Natuurlijk moet je één of twee maal per jaar je gevel reinigen om er zo lang mogelijk van te genieten. Dat doe je door het eerst met water te besproeien. Daarna gebruik je een spons, water en een zacht reinigingsmiddel om je gevel volledig vuilvrij te maken. Let eraan dat je geen agressief reinigingsproduct gebruikt en je de kunststof gevelprofielen niet droog reinigt. Zo vermijd je beschadigingen. Daarnaast hoef je dergelijke gevelbekleding nooit te schilderen.

Lichte structuur en recyclebaar

Kunststof is een heel licht materiaal. Daardoor valt er heel makkelijk mee te werken en wordt je gevel bovendien minder belast. De gevelprofielen worden ook hergebruikt, aangezien ze verschillende keren gerecycled kunnen worden.

Kunststof: een duurzaam materiaal

Gevelbekleding uit kunststof is heel duurzaam. Het materiaal is bestand tegen oxidatie en is zo behandeld dat het niet van vorm of kleur kan veranderen – wat helaas bij hout wel gebeurt. Vooral bij gure weersomstandigheden, komt dat zeker van pas. Daarnaast is kunststof ook slijtvast en schokbestendig.

Kunststof gevelbekleding beschikbaar in Goes

Wie Deceuninck zegt, zegt kunststof. We zijn al jarenlang gespecialiseerd is allerlei kunststof producten voor woningen. Bij ons zit je dus zeker goed voor kunststof gevelbekleding, die bovendien ook bij onze dealers in Goes beschikbaar is.