Dak & gevel

Premium gevelbekleding in Hoorn: luxe-uitstraling voor je woning

Is je woning aan een grondige renovatiebeurt toe of heb je een oud huis gekocht? Dan moet je met verschillende zaken rekening houden. Nieuwe ramen en deuren, en misschien wel een nieuwe gevel. Voor gevelrenovatie kun je kiezen tussen steenstrips, bakstenen, gevelpleister of kunststof gevelbekleding. Dat laatste is een zeer milieu- en onderhoudsvriendelijke oplossing! De gevelbekleding is vrijwel overal beschikbaar, ook in Hoorn!

Twinson: ideaal materiaal

Deceuninck biedt verschillende soorten kunststof gevelbekleding, maar de meest stijlvolle is ongetwijfeld de premium gevelbekleding in Twinson. Maar wat is dat eigenlijk? Twinson is de perfecte combinatie van hout en kunststof. Twinson ziet er heel natuurlijk uit en straalt bovendien warmte uit. Daarnaast is het duurzaam: het materiaal gaat vijftig jaar mee en wordt vervolgens gerecycled. Milieuvriendelijker kan haast niet.

Een gesloten of open gevelbekleding

Bij de premium gevelbekleding in Twinson kun je kiezen tussen twee soorten: een gesloten of open gevelbekleding. Een open bekleding creëert een bijzonder accent aangezien de profielen verticaal naast elkaar worden gemonteerd met een kleine tussenruimte. Een open gevelbekleding kun je met een bakstenen muur combineren. De gesloten gevelbekleding daarentegen ligt horizontaal en tovert je woning om tot een volledig met kunststof beklede gevel. Alles hangt dus af van je eigen smaak!

Diversiteit alom

De Twinson-gevelbekleding is beschikbaar in vier verschillende kleuren: zoethoutzwart, schorsbruin, turfbruin en leigrijs. De kleuren zijn neutraal, waardoor deze gevelbekleding bij elke woning past. Door de houtlook ziet je woning er meteen verzorgd en elegant uit!

Twinson-gevelbekleding beschikbaar in Hoorn

Ben je van plan om voor gevelbekleding te kiezen? Dan ben je bij Deceuninck aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang markleider op het gebied van kunststof materialen voor woningen. Woon je in Hoorn? Ook daar vind je de premium gevelbekleding in Twinson bij een van onze dealers. Daarnaast zijn er ook hoogkwalitatieve ramen en deuren verkrijgbaar. Zo geef je je hele woning een complete make-over!