Dak & gevel

Gloednieuwe woninglook? De gevelbekleding in Leeuwarden biedt soelaas!

Wil je je woning renoveren of heb je gewoon zin in iets nieuws? Dan is gevelbekleding uit kunststof beslist iets voor jou! De gevelbekleding is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden, waardoor ze naadloos bij je woning aansluit. Kom hier meer te weten over gevelbekleding in Leeuwarden!

Minimaal onderhoud

Kunststof gevelbekleding biedt veel voordelen. Eén ervan is comfort. Zo is het materiaal makkelijk en minimaal in onderhoud. Je hebt enkel een spons, wat water en zeepsop nodig. Bovendien kan gevelbekleding uit kunststof niet rotten en gaat het dus vele decennia mee. Daarnaast is kunststof bestand tegen extreme weersomstandigheden en is het slijtvast.

Hoge isolatiewaarde

Kiezen voor een kunststof gevelbekleding betekent besparen op je energierekening. Door de hoge isolatiewaarde van deze bekleding hoef je minder te verwarmen én gaat er minder energie verloren. Bovendien ziet een gevel uit kunststof er mooi uit, waardoor je twee vliegen in één klap slaat.

De veelzijdigheid van kunststof

Kunststof gevelbekleding is heel veelzijdig. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of je nu een moderne of pastoriEwoning hebt, kunststof past bij elke stijl. Daarnaast is de gevelkleding beschikbaar in houtlook. Ideaal voor wie van een warme uitstraling houdt!

Goed voor je portemonnee

Kunststof is goedkoper dan klassieke bakstenen en andere gevelmaterialen. Dat maakt kunststof gevelbekleding het geschikte materiaal voor iedereen die zijn of haar woning renoveert. Verder is kunststof milieuvriendelijk en kan het volledig hergebruikt worden. Genoeg redenen dus om voor kunststof gevelbekleding te kiezen!

Gevelbekleding in Leeuwarden: het neusje van de zalm

Deceuninck is nummer één op het gebied van bouwmaterialen uit kunststof. Naast kunststof gevelbekleding hebben we ook terrassen, tuinomheiningen, deuren, … en nog veel meer in de aanbieding. Ben je geïnteresseerd in gevelbekleding om je woning een nieuw elan te geven? Kom dan langs bij een van onze dealers in Leeuwarden of vraag een gratis prijsofferte aan!