Dak & gevel

Nieuwbouw of renovatie? Gevelbekleding in Middelburg is perfect!

Ga je alleen wonen en heb je gekozen voor een nieuwbouwwoning of gaat je voorkeur uit naar een oude woning? Welke optie je ook kiest, gevelbekleding in Middelburg past bij beide mogelijkheden. Kunststof is een materiaal dat geschikt is voor de productie van ramen en deuren en wordt dan ook veel gebruikt. Maar voor kunststof gevelbekleding wordt minder gekozen. Nochtans biedt kunststof gevelbekledingevenveel voordelen als ramen en deuren uit kunststof. We bespreken de voordelen hier.

Diversiteit aan kleuren en designs

Kunststof gevelbekleding is beschikbaar in verschillende tijdloze, natuurlijke kleuren. Daardoor past de gevelbekleding bij zowel klassieke als moderne woningen. Het materiaal is bovendien beschikbaar in houtlook en dus een echte aanrader als je van warmte en elegantie houdt. Het voordeel ten opzichte van echt hout is dat kunststof niet geverfd hoeft te worden. Je kunt de kleuren van de gevelbekleding laten terugkomen in je ramen en deuren. Op die manier zorg je ervoor dat je volledige woning dezelfde uitstraling krijgt.

Horizontale of verticale plaatsing

De kunststof planken kunnen op verschillende manieren worden geplaatst: horizontaal of verticaal. Dankzij het systeem van tanden en groeven zijn deze planken heel eenvoudig te bevestigen. Bovendien kun je ruimte tussen de planken laten als je van een unieke uitstraling houdt. De keuze tussen een horizontale of verticale plaatsing is niet alleen van esthetische aard. Verticale planken voeren bijvoorbeeld het regenwater sneller af. Hiermee moet je alleen rekening houden als je voor een houten gevelbekleding kiest, want kunststof gevelbekleding laat geen water door.

Gevelbekleding in Middelburg: top of the bill

Ben je van plan om je woning te verbouwen? Kom dan zeker eens langs bij een van onze dealers in Middelburg. Je vindt er niet alleen kunststof gevelbekleding, maar ook een heleboel andere producten uit kunststof die van pas kunnen komen bij verbouwingen. Zo hebben we ramen, deuren, tuinomheiningen, dakrandoverstekken, terrasplanken en allerhande andere interieurtoepassingen. Wens je meer info over deze producten? Vraag dan een gratis brochure aan!